Et kærligt gensyn med George Michael
17/01 2019

Et kærligt gensyn med George Michael

Med flere end 85 millioner solgte albums på verdensplan og en kåring som den mest lyttede kunstner i britisk radio over en periode på 20 år, fra 1984-2004, kan der ikke sås tvivl om George Michaels status som en af popmusikkens helt store navne.

Der er derfor selvsagt også hits på stribe, når sangeren Joseph Sansome sammen med korsangere, dansere og band hylder George Michael med de bedste sange fra tiden i Wham! og hans succesrige solokarriere. Careless Whisper, Freedom, Faith, Father Figure, One More Try og Outside er blot et uddrag af de sange, publikum får et genhør med i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) lørdag 2. februar kl. 20.

Verdensomspændt succes
Fast Love – a Tribute to George Michael er verdens mest prestigefyldte og professionelt producerede George Michael tribute shows. Det havde premiere i 2017 og har sidenhen spillet flere end 150 gange i Europa og Australien med udsolgte huse på blandt andet Londons West End.

I forbindelse med opsætningen af showet ledte producenten vidt og bredt efter en sanger, som kunne leve op til George Michaels kendte stemme, og i Joseph Sansome fandt de både en, der ligner og lyder som den engelske verdensstjerne. Joseph Sansome har da også mere end 20 års erfaring med at synge George Michael sange, så han er en garvet herre inden for feltet.

George Michael nåede at give otte koncerter i Danmark fra 2006 og frem til 2011.