Endnu et grinetræ fik plads i parken med De Syngende Træer
02/09 2019

Endnu et grinetræ fik plads i parken med De Syngende Træer

Og som så mange gange før, så blev det et ja til et træ i Kildeparken, som et blivende minde for byen om hans optræden i Aalborg. Michael McIntyre blev den 95. internationale verdensstjerne, der nu har sit eget træ, og McIntyres er med et lille minuts grin på musikstanderen.

Plantningen blev en lang grinetur med en McIntyre i topform, der greb hvert et lille ord og hver en mulighed for at gøre situationen morsom. Det han kan. At gøre hverdagen og dens situationer morsomme.

En god opvarmning for den engelske komiker, der en god time senere skulle optræde for over 2000 forventningsfulde publikummer i Aalborghallen, som hovednavnet på førsteudgaven af den ugelange Aalborg Comedy Festival.

Den unikke park, som ikke findes tilsvarende noget steds i verden, har også andre store stjerner, der kan det med latteren – f.eks. Jeff Dunham, Dame Edna, John Cleese og Victor Borge, der var datidens stand-up og comedystjerne.

Nogle af de træplantende forgængere er Mariah Carey, Maroon 5, James Morrison, Placido Domingo, Paul Simon, Bryan Adams, Leonard Cohen, Sting, Guns N’ Roses og Stevie Wonder.