Endnu et amerikansk topnavn i parken med De Syngende Træer
01/06 2019

Endnu et amerikansk topnavn i parken med De Syngende Træer

Aalborg er første stop på deres europæiske turné Red Pill Blues Tour, der bringer dem fra Aalborg til Tyskland, Polen, England, Frankrig, Tjekkiet og Holland.

– Derfor var det ekstra glædeligt, at Maroon 5 omgående sagde ja, da de ankom til Aalborg og blev spurgt, om de ville tage sig tid til at plante et træ på et tidspunkt lørdag. Det blev en meget hyggelig og afslappet lille ceremoni, da en del af Maroon 5 gik i Kildeparken, fortæller direktør Nicolaj Holm fra Aalborg Kongres & Kultur Center, der sammen med Skråen og Live Nation står bag den store koncert.

James Valentine, Sam Farrar og Jesse Carmichael deltog sammen med manager Fred Kharrazi og på vej til parkområdet, fortalte James Valentine om, at han var meget begejstret for Aalborg Kongres & Kultur Centers tradition med at lade gæstende store internationale navne plante et træ, hvor der på en tilhørende musikstander spilles et medley af her Maroon 5’s kendte sange – She Will Be Loved, This Love og Moves Like Jagger. Perfekt valgt godkendte bandets lead guitarist, James Valentine.

Bandmedlemmer var selv meget aktive på både video og foto, og dermed kan Aalborg igen se frem til spredningen af en god historie om byen, der både helt oppe på lykkelisten, og som også New York Times har ratet til at være få en placering som nummer 8 af anbefalede Must See i 2019. Maroon 5 bliver det 93. internationale navn, der har plantet et træ siden 1987, og har nu også sit eget sølvskilt på den 6. spade sammen med blandt andre Jeff Dunham, James Morrison, Placido Domingo, Paul Simon, Il Divo, Semino Rossi, ZZ Top og Bryan Adams.