Illustration af de tre bukke bruse på en bro med en trold nedenunder.
12/06 2024

En mææh’gtig sjov musical for hele familien!

Er græsset virkelig grønnere på den anden side? Det finder vi ud af, når De tre Bukke Bruse begiver sig ud på en eventyrlig og musikalsk rejse, der helt sikkert vil trip-trap-trippe sig ind i hjerterne på både store og små. Familiemusicalen kommer til Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i børnenes vinterferie fra den 19.-20. februar 2025 med hele fire forestillinger.

AKKC annoncerer i øjeblikket den ene familieforestilling efter den anden, og nu er de klar med endnu en, som i den grad sætter gang i latterkramperne.

Mange husker helt sikkert eventyret om De tre Bukke Bruse og den frygtindgydende trold, der er blevet fortalt igen og igen i mange hundrede år.

Nu har publikum mulighed for at opleve eventyret i en fornøjelig musicalversion, når Fredericia Musicalteater inviterer hele familien på en mææh’gtigt sjov forestilling sammen med de sejeste gedebukke og deres bogelskende hyrdinde i børnenes vinterferie.

Med en blanding af humor, spænding og rørende øjeblikke bliver det både eventyrligt og nostalgisk, når De tre Bukke Bruse går på scenen med hele fire forestillinger i AKKC’s Europahallen onsdag den 19. og torsdag den 20. februar 2025 kl. 11 og kl. 14 begge dage.

Hvem er det, der tramper på min bro?
Musicalen handler som bekendt om de tre gæve geder, der er sultne. MEGET sultne. Deres eng er ramt af en lang tørke og alt det grønne græs, lækre rødder og nærende ukrudt er pist væk.

Men en dag, hvor maverne rumler om kap med gedernes brægen, opdager de den friske grønne farve i horisonten. Kilometervis af perfekt grønt græs – deres livret!

Sammen med deres hyrdinde begiver de sig ud på et musikalsk eventyr på jagt efter det grønne græs. Men vejen er ikke helt ufarlig.

For at komme over på den anden side af engen må de overvinde den fæle trold, der bliver sur, hver gang nogen går over hans bro. Og han har en helt anden livret – nemlig geder!

De tre Bukke Bruse er med musik og tekst af det prisvindende komponistpar Georg Stiles og Anthony Drewe, der også stod bag den Reumertnominerede børnemusical De tre små Grise og Broadways Mary Poppins.

Billetter til De Tre Bukke Bruse – Fredericia Musicalteater onsdag d. 19. februar 2025 kl. 11 og kl. 14 samt torsdag d. 20. februar 2025 kl. 11 og kl. 14 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566 eller via akkc.dk. Billetprisen for børn under 12 år er 120 kr. inkl. gebyr og for voksne 200 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.

Illustration af de tre bukke bruse på en bro med en trold nedenunder.

De Tre Bukke Bruse

120-200 Kr.
Køb billet