En handel af de helt store på AKKC’s campingmesse
12/01 2020

En handel af de helt store på AKKC’s campingmesse

Udstillingsarealet er med udflytningen til Gigantium blevet udvidet med 50 procent til hele 13.600 kvm. Her kunne weekendens 13.000 besøgende gå på opdagelse blandt alskens ferie- og friluftsherligheder, og flere greb til lommerne, når muligheden for en god handel bød sig.

Luksuscamping solgt på messens førstedag
Blandt de mange handler stak særligt en ud, og om fredagen kunne Camping Parken Herning berette om, at de havde solgt en af deres luksuscampingvogne af mærket Polar for intet mindre end 652.000 kr. til en af messens øvrige udstillere. Det drejede sig om værtsparret fra Skive Fjord Camping, Søren og Anita Hauschildt, der selv deltog med en stand på messen, og som i længere tid havde været på udkig efter en ny campingvogn.

Da parret fik mulighed for at udforske de mange vogne, som var linet op på i Gigantiums haller, kastede de således deres kærlighed på den næsten 7.5 meter lange Polar-campingvogn, der blandt andet rummede et fuldt udstyret køkken, stor soveplads med dobbeltseng samt et badeværelse med separat brusekabine.

– I snart to år har vi været på udkig efter en rummelig campingvogn med masser af plads, da vi som privatpersoner selv elsker friluftslivet og gerne camperer flere gange årligt, både i Danmark og i udlandet. Derfor var det svært at modstå denne perle af en vogn, som simpelthen indeholder alt, hvad hjertet begær for to så inkarnerede campister. Nu glæder vi os til at tage den i brug, når første tur går til vores egen campingplads i Skive, lyder det fra en smilende Anita Hauschildt.

CAMPING AALBORG gennemføres hvert andet år. Næste gang Aalborg Kongres & Kultur Center slår dørene op til den store specialmesse bliver fredag 14. – 16. januar 2022.