En gang mere med Stokholm og Spang
24/06 2019

En gang mere med Stokholm og Spang

Stokholm og Spang sørger for, at de comedy-glade nordjyder får trænet lattermusklerne både i efteråret 2019, hvor Jonatan Spangs ’TYPISK’ nu også kan opleves 18. september, og i foråret 2020, hvor ’Turen går til Nikolaj Stokholm’ med ekstraforestillingen 5. marts kl. 21.30 nu er på plakaten med hele fire shows.

Jonatan Spang tog publikum med storm med shows som Damer, Familie, Bryllup og Danmark, og til efteråret er han klar til at stille skarpt på hele verden og ikke mindst sig selv i one-man-showet ’TYPISK’. Efter en 4-årig pause fra live-scenen vender han tilbage til rødderne med sin vanlige fandenivoldskhed, revsende iagttagelser og sin sans for god timing.

Nikolaj Stokholms første one-man-show ’Mit liv som Nikolaj Stokholm’ var en fortælling om en albinos opvækst i 90’ernes forstad, der lagde publikum ned med grineflip. I ’Turen går til Nikolaj Stokholm’ er det blevet tid til, at Stokholm – også kaldet Stokkefar – kigger udad, når han vil betragte os alle sammen og ikke mindst sig selv, hvor vi er allermest sårbare og giver slip – når vi holder fri.

Publikum kan forvente comedy på højeste niveau, når Spang retter et kritisk blik mod dagens Danmark, og Stokholm inviterer på tur ind i hans krøllede, skæve univers.