En aften fuld af stjernestunder
27/09 2023

En aften fuld af stjernestunder

Sidste års koncert, hvor Helge Engelbrecht fejrede både 70-års fødselsdag og 50-års jubilæum, begejstrede publikum landet over. Det 17-mand store ensemble gentager derfor deres udsolgte turnésucces fra 2022 med den samme besætning, men i en opdateret og forbedret udgave til 2023.

Publikum kan derfor se frem til endnu en fest med Neighbours & Friends, når de gæster AKKC’s Aalborghallen søndag 5. november 2023 kl. 15.

Deres hidtil mest ambitiøse show
Der er masser at se frem til, når Neighbours & Friends sammen med orkestrene Guldhornene og The Silky Strings skaber musikalske stjernestunder, der sætter sig fast i hukommelsen.

Showets navn, Stjernestunder 2023, giver en forsmag på den forventningsfulde oplevelse, som venter publikum. Det nye, spektakulære show, repræsenterer det hidtil mest ambitiøse koncert- og showprojekt fra Helge Engelbrecht & Co., og der er utallige glæder i vente.

– Vi kan love en stor og stemningsfyldt aften med ”noget for øje, øre, sjæl og sind” og helt i tråd med de gældende toner i Mariehaven, lyder det fra Helge Engelbrecht, der altid glæder sig til at lægge vejen forbi det nordjyske.

Ansager byttes ud med Aalborg
I årenes løb har Neighbours & Friends skabt deres hjemmebase i Ansager på Mariehaven. Her samles dedikerede tilskuere fra både lokalområdet og andre dele af landet for at deltage i de velbesøgte koncerter, der også kan opleves i tv’et.

Til de populære koncerter spiller bandet sine dansk-sprogede sange, der bevæger sig inden for folkrock- genren, alt sammen leveret med en høj grad af musikalsk professionalisme og kendetegnet ved at være medrivende, autentiske, og folkelige kompositioner.

Publikum kan læne sig tilbage i salen og nyde en koncert fyldt med glæde og fed energi, som altid. Neighbours & Friends er klar til fyre op for festen med både nyere sange og gamle velkendte hits, når de fylder AKKC med musikalske rytmer og toner.

Billetter til Neighbours & Friends søndag den 5. november 2023 kl. 15.00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 500-580 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.