Ellegaard og Lykkegaard retur til Aalborg
30/01 2023

Ellegaard og Lykkegaard retur til Aalborg

John og Flemming er begge eks-mænd. Dog ikke ligefrem Marvels form for X-men. Disse eks-mænd er nemlig midaldrende, i midtvejskrise og strandet i en glohed lufthavn i Spanien med en fælles ekskone og utallige udfordringer på vejen – rygproblemer inkluderet.

Der er garanteret en aften med grin og højt humør, når Europahallen forvandles til en spansk lufthavn mandag d. 13. marts kl. 20, hvor ingen andre end Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard vil stå for aftenens underholdning.

Fremragende anmeldelser
Ellegaard og Lykkegaard er draget på en landsdækkende turné, der kickstartede den 12. januar, og showet har allerede indsamlet gode anmeldelser på vejen.

Forestillingen har blandt andet høstet hele 5 stjerner fra både Morten Buckhøj, der kalder forestillingen for ”en varm og rammende fortælling om midaldrende mænd i identitets- og livskrise”, og fra Kulturkupeen, der kalder Eks-mænd for ”en flink, velsmurt og hamrende velspillet komedie, hvor vi alle kan genfinde glimt fra hverdagslivet”.

Vante gæster i AKKC
Det er bestemt ikke første gang, at Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard stikker hovederne sammen. De har som makkerpar spillet sammen i både Cirkusrevyen og den tidligere Aalborg Vinterrevy.

I 2022 besøgte de også AKKC med teaterstykket Bedrag, hvor Anette Støvelbæk tog del i trekantsdramaet. Nu afprøver de herrer igen deres unikke samarbejde i denne nyskrevne road-komedie, hvor fraskilte mænd i midtvejskrise på humoristisk vis portrætteres.

Billetter til Eks-mænd mandag d. 13. marts 2023 kl. 20:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 300-340 kr. inkl. gebyr.