Ellegaard og Lykkegaard i midtvejskrise
24/08 2022

Ellegaard og Lykkegaard i midtvejskrise

Kan du forestille dig noget værre end at stå i en glohed lufthavn i Nordspanien, hvor der er kø til security, hovedet gør ondt på grund af tømmermænd, flyet bliver aflyst, og så render du også ind i en selvfed og stortalende blærerøv?

Svaret er ja. For det er ovenikøbet den samme mand, som stak afsted med din kone!

Folketeatret kan endelig præsentere en Danmarkspremiere på forestillingen Eks-mænd – Sku’ vi se at komme videre?, efter den sidste år blev udsat på grund af Covid-19.

Forestillingen gæster AKKC’s Europahallen mandag 13. marts, og er en del af Folketeatrets turné rundt i Danmark.

Succesfuldt parløb
Niels Ellegaard og Henrik Lykkegaard fortsætter deres succesfulde parløb på Folketeatret, når de endnu en gang demonstrer deres helt særlige kemi på scenen i en humoristisk fortælling om livets afveje og omveje, sandheder og løgne.

De to herrer har et langt kollegaskab bag sig, hvor publikum har haft mulighed for at opleve dem som makkerpar i både Cirkusrevyen og den tidligere Aalborg Vinterrevy.

Senest brillierede de i forestillingen Livet – hvor svært ka’ det være?, og nu fortsætter de succesen i denne nyskrevne road comedy. Venneparret har lagt vejen forbi AKKC utallige gange gennem årene, og snart vender de ”hjem” til det nordjyske publikum igen.

Billetter til Eks-mænd mandag d. 13. marts 2023 kl. 20:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 300-340 kr. inkl. gebyr. Der gives Early Bird Rabat på 50 kr. pr. billet ved køb før 24. september 2022.