Ekstravagant cirkusoplevelse i Gatsby-stil
10/11 2021

Ekstravagant cirkusoplevelse i Gatsby-stil

Temaet er 1920’ernes gyldne jazztid, med atmosfære og kostumer i autentisk stil med datidens flair for pailletter, fjer og fest.

Det bliver et show i klassisk cirkusstil, som det kunne have fundet sted for 100 år siden, men med nutidens talent for underholdning og betagende koreografi, der forbløffer publikum.

Klassisk cirkus med nutidens talent
Varieté-teateret er mere end bare en cirkusoplevelse. Det er et afvekslende og underholdende program med både kunstneriske, dansende, akrobatiske og musikalske optrædener.

Det bliver en blanding af kunstnere, der går på scenen, når Wintergarten indtager AKKC.

Oplev blandt andre en mester i den næsten uddøde kunst: at danse i luften kun hængende i håret, en duo i perfekt balance med fysisk styrke til at udføre ekstraordinære præstationer i hånd-i-hånd-akrobatik, samt mestre i rulleskøjteakrobatik, hvilket også var populært i 20’erne.

De mange internationale akrobater overrasker igen og igen med uventede og hurtige tricks, der fanger publikum, og opleves i festlige kostumer, der er med til at forstærke showets tema. Mød også den charmerende klovn og komiker, Monsieur Momo, der fascinerer sit publikum og byder på latter og forundring.

Publikum ledes gennem aftenen af den smukke sangerinde, skuespiller og danser, Viennese Nina de Lianin, der akkompagnerer flere af de andre kunstnere. Med sin fantastiske stemme fremtryller hun 1920’ernes glamour og bringer sammen med Witnergartens dygtige musikere lyden af jazztiden til showet.

Billetter til Golden Years 28. – 30. april kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 395 kr. inkl. gebyr. Der er mulighed for at tilkøbe spisning inden arrangementet.