Efterårsferie i Busters fortryllende verden
29/09 2021

Efterårsferie i Busters fortryllende verden

Familiemusicalen er for alle aldre. Det er en fortælling i børnehøjde, men en oplevelse der emmer af 80’er-nostalgi og god stemning.

En umiddelbar og tosset gut i hovedrollen
Alle knuselsker historien om den tryllende dreng Buster Oregon Mortensen, der bakser med en masse problemer, men klarer sig med en ukuelige optimisme – for ved hjælp af trylleri og kærlighed går det nok. Den skønne knægt spilles af den unge Adam Ostersen, som instruktøren Louise Rømhild mener har mange ligheder med Buster – en umiddelbar og meget tosset gut.

– Jeg tænker jo ikke, at Buster bare er tosset. Han er sådan én, der gør verden til en fantasi og gør det hele lidt spændende, forklarer en energisk Adam.

Danserødder i Aalborg
Busters store kærlighed og drømmepige Joanna spilles af unge Freja Nørgaard, der har optrådt i Aalborg flere gange. Freja har blandt andet været på scenen i Aalborg Zoo og på Skråen. Skuespilleren har desuden lært at bevæge sin krop til musik i Aalborg. Hun har nemlig sine danserødder i det aalborgensiske dansestudie Dance Action. Publikum får også Frejas musikalske sans at høre, når hun i Busters Verden fremfører musicalens udgave af den velkendte sang ”Buster”.

De unge talenter skaber en fælles musik- og teateroplevelse, der har masser af grin og gode oplevelser til hele familien.

Billetter til Busters Verden 23. og 24. oktober kl. 10.30 og kl. 15 i AKKC/Europahallen kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-14 på tlf. 9935 5566 eller via. akkc.dk. Billetprisen er 190 kr. inkl. gebyr.