Du har det ikke fra Thomas Warberg!
29/03 2023

Du har det ikke fra Thomas Warberg!

Så er det tid til et nyt show fra en af Danmarks mest kendte komikere, Thomas Warberg. Der er gået over to år siden hans forrige oneman-show, og hold nu fast, der er sket meget!

Pandemien er ovre, Europa er i krig, og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal.

Ikke alene dét, men han har gudhjælpemig også ufrivillig vandladning, er begyndt at se reality, har været på Noma, fået nyt badeværelse, og så er han begyndt at tænke på, at han måske er halvvejs i livet, og er alting egentlig blevet som det skulle? Hvad er meningen?! Er han den bedste udgave af sig selv?! Er samfundet?! Burde det hele i virkeligheden være meget bedre?! Åh Gud!

Og nå ja… Så er han vist også blevet far.

Der er derfor masser af sjove situationer og emner at tage fat i, når Thomas Warberg går på scenen i AKKC’s Europahallen fredag 9. februar kl. 19 med sit nye show ’Du har det ikke fra mig’.

Stribevis af stjerner
Thomas Warbergs nye oneman-show bliver det femte i rækken og bliver opfølgeren på ’Et storslået menneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour ’14’, der alle høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser.

Hans seneste onemanshow ’Et storslået menneske’ udløste også en velfortjent nominering af Thomas Warberg som Årets Komiker til Zulu Comedy Galla 2022.

Sidst Thomas Warberg gæstede AKKC var i efteråret 2022, hvor han var en del af holdet til Comedy Ballroom sammen med Andreas Bo, Linda P, Lasse Madsen og Nikolaj Stokholm foran en totalt udsolgt sal i Aalborghallen.

Billetter til Thomas Warberg – Du har det ikke fra mig fredag 9. februar kl. 19 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 300 kr. inkl. gebyr. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.