Drivhuset

Brætspilshygge + Fællesspisning + Musik/Comedy/Talks

Rul ned

Lad hverdagsmagien spire

Dagene bliver hurtigt lidt kedelige og ensformige.
Men sådan behøver det ikke at være!

Vi forvandler Europahallen og det tilhørende foyerområde til et Drivhus med grønne planter, hvor der er brætspilshygge, fællesspisning og underholdning til en overkommelig pris.

Arrangementerne i Drivhuset spænder bredt med alt fra koncerter og comedy til spændende foredrag og talks. Så er du ikke en sangmus, men elsker at få trænet lattermusklerne, så kan du altid finde et arrangement, der falder lige netop i din smag.

Der bliver serveret lækker aftensmad ved langborde i ægte højskole-stil, og der kan altid vælges mellem en vegansk ret eller en ret med kød.

Konceptet er enkelt
– og koster kun 275 kr.!

Dørene åbner kl. 16, hvor der er mulighed for at spille brætspil præsenteret af Spilforsyningen og Spilhylden.
Hvis du ikke er så meget for brætspil, kan du altid bare få dig en sludder over en kold øl eller sodavand i foyeren.

Dørene til salen åbnes kl. 18, og her vil alle blive vist på plads ved langbordene. Når du køber billetten hjemmefra, tager du stilling til, hvilken af aftens to retter, du gerne vil have – den veganske eller den med kød.

Underholdningen, som varierer fra arrangement til arrangement, begynder typisk kl. 20, men kan til tider starte tidligere, alt efter hvor mange kunstnere, der skal på scenen.

Arrangementet slutter typisk kl. 22, så alle kan komme hjem i seng i ordentlig tid. Meeeeen, tidsplanen kan variere alt efter underholdning.

Hele aftenen – brætspilshygge, mad og underholdning – bliver til hvert Drivhus-arrangement solgt til en samlet pris for blot 275 kr. – Med mindre, at du er studerende! Så får du 50% rabat på billetten med Study Tickets.

Study
Tickets

Er du studerende, der bare elsker en god oplevelse, men synes, at pengepungen til tider kan være lidt presset? Som studerende kan du få 50% studierabat på billetten. Der er et begrænset antal Study Tickets til hvert arrangement, så vent ikke for længe!

Læs mere

Spørgsmål
& svar

Hvad koster billetter til Drivhuset?

Billetterne koster altid 275 kr., men som studerende kan du købe billetter med 50% rabat. Der er et begrænset antal Study Tickets, så vent ikke for længe!

Er maden inkluderet i billetten?

Billetten inkluderer både brætspilslounge, mad og underholdning. Der er altid en vegansk ret og en ret med kød, og ved hvert arrangement i Drivhuset kan du læse, hvad menuen er.

Når du køber billetten, vælger du mellem ‘vegan’ eller ‘meat’.

Velbekomme!

Hvornår skal jeg komme?

Dørene åbner til brætspilslounge kl. 16, hvor du er velkommen til at tage plads i vores hyggelige lounge og snuppe et spil eller sludre over en øl eller sodavand.

Hvis du ikke er den helt store brætspilsnørd, kan du bare ankomme kl. 18, hvor dørene åbner til salen.