Drive In Live skabt gennem samarbejde mellem kulturaktører
11/05 2020

Drive In Live skabt gennem samarbejde mellem kulturaktører

Se hvilke kunstnere, der på nuværende tidspunkt er tilføjet til Drive In – Live-programmet i Aalborg her

Hvad sker der, når en Coronavirus sætter kulturaktører skakmat. Så opstår der nye tanker og nye muligheder. Og Aalborg får nu sammen med tre andre danske musikbyer, København, Odense og Herning del i den landsdækkende musikkaravane, der giver Drive In Live koncerter sammen med en række danske musikere, komikere og familieunderholdning. Læs hele pressemeddelelsen fra Live Nation her.

For at realisere dagene med den store Drive In Live koncert, har en række kulturaktører i Aalborg Kommune fundet sammen om at give musikken nyt liv. Således er Nibe Festival, Aalborg Karneval, Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus, Skråen, Aalborg Events og Visit Aalborg med til at skabe en ny og stor liveoplevelse i Aalborg.

– I Aalborg udvikler vi tingene sammen og er rigtig dygtige til at samarbejde, så tingene sker, og nye ideer blomstrer. Med den kommende drive-in koncert i Aalborg Lufthavn må man sige, at vi udvikler musikken sammen. Jeg er enormt glad for, at Aalborg Kommune sammen med Live Nation og en lang række lokale kulturaktører – nemlig Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus, Skråen, Aalborg Karneval, Nibe Festival, Aalborg Events og Visit Aalborg – får skabt en helt unik koncertoplevelse. Musikalske oplevelser er noget af det, jeg savner rigtig meget i denne specielle tid, så jeg glæder mig helt vildt,” siger borgmester i Aalborg Kommune, Thomas Kastrup-Larsen.

Danskere generelt og nordjyder tørster efter live-oplevelser, og med denne koncert- og familieoplevelse, som Live Nation skaber med de mange danske kunstnere, bliver der nu en kærkommen lejlighed til igen at være til koncert – i bilen. Live Nation sikrer sig med forholdsregler og denne koncertform, at alle myndighedskrav efterleves, så det bliver en tryg og stor begivenhed sammen med hundredvis af andre biler og deres passagerer at få én på opleveren i Aalborg Lufthavn.

Køb billet på www.ticketmaster.dk

Læs mere på www.driveinlive.dk