Dit værste mareridt bliver til virkelighed
12/09 2022

Dit værste mareridt bliver til virkelighed

Halloween lister sig med uhyggeligt hastige skridt ind på os.

Til årets Horror Night i AKKC 21.-22. og 28.-29. oktober bliver det endnu vildere og mere skrækindjagende end nogensinde før, når publikum på egen krop kan opleve nogle af de virkelige spøgelseshistorier og skræmmende ulykker, som har fundet sted hos AKKC gennem tiden.

Og hvem ved, måske løber publikum ovenikøbet ind i et af de ægte spøgelser, som hjemsøger AKKC, når husets snart 70-årige historie bliver vakt til live.

Den hovedløse tjener og liget hos varmemesteren
Det er alment kendt, at der er sket uhyggelige og uforklarlige ting bag de tykke betonvægge hos AKKC gennem tiden.

Horror Night bliver et vaskeægte mareridt, hvor publikum for eksempel kan risikere at løbe ind i Den hovedløse tjener, som for år tilbage på tragisk vis mistede livet, og hans hoved, i en elevatorulykke, eller spøgelset fra det lig, som varmemesteren fandt hængende fra loftet i hans værksted.

– I forbindelse med en messe for nogle år tilbage, havde vi en clairvoyant med nede i de mørke lokaler og gange i underetagen. Han kunne berette om op til flere spøgelser, der står bag, når vores rengøringspersonale for eksempel oplever at blive pustet i nakken, uden der står nogen bag dem, eller når de ikke tør gå bestemte steder alene, fordi de oplever, at nogen uforklarligt skubber til deres rengøringsvogne, fortæller Søren Dalgaard, teknisk chef i AKKC.

Nu kan alle, der tør, komme med på tur ned gennem alle de små spøgelsesbefængte afkroge under AKKC, når mørket falder på.

Publikum får lov at komme ned i de kilometerlange gange, som normalt ikke er åbne for offentligheden, og der vil med garanti være nogen eller noget, som holder godt øje med dig fra bygningens sorte skygger.

Skræmmende godt samarbejde
Igen i år er Horror Night blevet skabt i et hårrejsende godt samarbejde mellem Aalborg Karneval og AKKC.

Det er lokale grupper fra Aalborg karneval, som står for den kreative opbygning af den uhyggelige rute.

Som sædvanligt er de stærkt flankeret af alle de dygtige teknikere fra AKKC, som har deres daglige gang i de snørklede gange – og som derfor kender hver en afkrog bedre end deres egen bukselomme.

Vi har allerede gåsehud over, hvor uhyggeligt det bliver!

Billetter til Horror Night fredag og lørdag d. 21. og 22. oktober 2022 kl. 19:00-23 og fredag og lørdag d. 28. og 29. oktober 2022 kl. 19:00-23 i AKKC er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 160 kr. inkl. gebyr.