Dette års Forår HUS & HAVE-messe i AKKC aflyses
11/03 2020

Dette års Forår HUS & HAVE-messe i AKKC aflyses

Da sundhedsmyndighederne i sidste uge meldte ud om smitterisikoen ved arrangementer med 1000 eller flere deltagere, valgte Aalborg Kongres & Kultur Center at tage bestik af situationen ved blandt andet at aflyse lørdagens store ståkoncert med de to 70’er-bands, Sweet og Slade.

For at dæmme yderligere op for den fortsatte smittefare har AKKC nu besluttet at aflyse dette års Forårsmesse, der skulle have løbet af stablen 27.-29. marts, da der er tale om en begivenhed, hvor flere tusinder deltager. Som et plaster på såret slår AKKC denne sommer, nærmere bestemt 28.-30. august, i stedet dørene op til en stor livsstilsmesse, og her vil fokus ikke mindst vil være på bæredygtig levevis.

– Vi tager konsekvent højde for Statsministerens anbefalinger, Sundhedsstyrelsens anvisninger og de øvrige myndighedsvurderinger vi modtager. Vi vurderer de enkelte aktiviteter efter de anvisninger. Nogle arrangementer er nedjusteret ift en konkret risikovurdering, andre arrangementer er aflyst ift en konkret risikovurdering – et af dem er Forår, der plejer at have 25.000 besøgende, forklarer adm. direktør Nicolaj Holm.

Nicolaj Holm oplyser, at der ikke er nogle aktiviteter i AKKC med over 500 deltagere i resten af marts måned.

Næste års udgave af Aalborg Kongres & Kultur Centers ordinære FORÅR Hus & Have-messe finder sted 12.-14. marts 2021.