Det er svært at være 11 år - men ikke til jul
20/09 2023

Det er svært at være 11 år – men ikke til jul

Det er svært at være 11 år, særligt, når man hedder Krumme og er lidt forelsket i hende den søde Yrsa, der bor i opgangen med sin skøre farmor. De fleste kender og elsker historierne om Mads ”Krumme” Krumborg og hans familie, og nu kan familien for første gang opleves i AKKC.

Både børn og voksne inviteres indenfor til familieforestillingen Krummernes Jul fyldt med sjov og nissedrillerier i AKKC’s Fakultetet i weekenderne fra 25. november til 17. december kl. 11 og kl. 15.

Kendt fra TV2
Der er lagt op til det helt store juleeventyr med nisser og julepynt, og de velkendte karakterer fra TV2-julekalenderen Krummernes Jul. Publikum kan bl.a. møde Krumme og Yrsa, når de kæmper for at få lov til at optræde med deres sang og følge nisserne Stella og Nova, når de laver ballade, og sætter fut i hele opgangen med spas og sang.

Larm og sang er ikke Fru Olsens kop the og slet ikke, hvis det får lysekronen til at svinge. Så jagter hun den stakkels vicevært, Svendsen, der egentlig helst bare vil holde en lille pause.

Publikum kan også møde Krummes far og mor, der prøver at få det hele til at hænge sammen og storesøsteren Stine med kæresten Per.

Rugekasse for unge talenter
John Stefan Olsen, der er kendt som forfatter af bl.a. Krummefilmene, TAXA og Strisser på Samsø, har skrevet manuskriptet, og Morskabs-Theatret er ekstraordinært det andet teater i landet, der opfører Krummernes Jul.

Morskabs-Theatret er en amatørforening, der arbejder med en professionel instruktør og sangcoach, ledsaget af en lang række talentfulde, frivillige skuespillere.

Siden Morskabs-Theatrets start har de spillet mere end 30 forskellige forestillinger for over 150.000 publikummer, så det er tydeligt, at forestillingerne falder i god jord hos publikum, der kommer tilbage år efter år.

Der er lagt i kakkelovnen til en kæmpe julefest, hvor der både tændes julelys i øjnene på familien Krumborg og på publikum.

Billetter til Krummernes Jul lørdag den 25. november – søndag den 17. december 2023 kl. 11.00 og kl. 15.00 i AKKC/Fakultetet er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 160 kr. for voksne og 80 kr. for børn og pensionister inkl. gebyr. Familiepakker 420 kr. (2 voksne og 2 børn. Skal købes i AKKC’s billetkontor).