Det er irsk, det er folkeligt, det er The Kilkennys!
06/04 2022

Det er irsk, det er folkeligt, det er The Kilkennys!

De irske musikere er kendt for deres karismatiske forhold til publikum og for at være dynamiske og energiske. Når kvartetten træder på scenen, har de fra start tryllebundet publikum med deres melodier og energifyldte udstråling.

Sammen om musikken
The Kilkennys’ folkemusik er deltagermusik og giver en følelse af fællesskab. De fire irske ’lads’ videregiver en autentisk irsk stemning, der både griber traditionelle musikelskere om hjertet og fanger det unge publikum.

Man får lyst til en kold Guinness med sin sidemand efter en aften med The Kilkennys. Allerede inden bandet går på kan publikum sammen starte den gode stemning.

Der kan nemlig tilkøbes en lækker menu, der serveres ved bordene i salen inden koncerten. Cheers fellas!

The Kilkennys er populær
Bandets humørløftende spillestil og vokal har gjort dem til et højtelsket band. The Kilkennys’ popularitet fortsætter med at vokse.

De har indtaget Danmark med deres musikalske talenter og opbygget en stor fanskare i landet. Da de spillede i AKKC i efteråret, var der totalt udsolgt, og mange har allerede købt billet til koncerten i maj.

Billetter til The Kilkennys i AKKC/Europahallen lørdag 14. maj 2022 kl. 20 er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og kl. 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er fra 240 kr. til 290 kr. inkl. gebyr.