Det anderledes er det interessante ved Senyawa
18/02 2022

Det anderledes er det interessante ved Senyawa

Deres weirdness er deres styrke. Senyawas uforholdsmæssigt fremmede eksperimenterende tilgang til musikken er det, der er interessant. Gruppen forsøger at skubbe grænser, når de blander musik fra østen og vesten for at skabe en ny lyd.

En udvidet vokalteknik og et hjemmelavet instrument
Den eksperimenterende gruppes lyd skabes af en kombination af Rully Shabaras dybe fascinerende strubesang, som til tider minder om det store australske musikinstrument, didgeridooen, og Wukir Suryadis strengeinstrument – en bambu wukir han selv har lavet af et langt stykke bambus.

Sidste år blev de inviteret til at optræde internationalt for første gang på Melbourne International Jazz Festival og delte scene med musikere som Faust, Yoshida Tatsuya, Tony Conrad og Charlemagne Palestine. Nu kan de opleves i AKKC i Det Lille Teater som nyt koncertrum.

Billetter til Senyawa tirsdag den 26. april kl. 20 i AKKC/Det Lille Teater er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 140 kr. inkl. gebyr.