De Syngende (Jule)træer tændes af Wallmans
31/10 2019

De Syngende (Jule)træer tændes af Wallmans

Aalborg Kongres & Kultur Center holder meget af stemninger og traditioner, og snart kan man endnu engang lytte med på julesange ved De Syngende (Jule)træer i Kildeparken. Mariah Carey, Maroon 5, Shakin’ Stevens, Kylie Minogue, Cliff Richard og Andrea Bocelli er blandt de 60 internationale kunstnere, hvis træer kommer til at sprede julestemning i år.

Lysfesten i Aalborg tændes 15. november
Fredag den 15. november kl. 15.30 sætter dansere, sangere og artister fra Wallmans Christmas Show julemusikken på De Syngende Træer (Park of Music), og ikke mindre end 300 levende lys skaber en helt unik og højtidelig julestemning på dagen, hvor også Nytorvs juletræer -og belysningen tændes, Aalborg Julemarked åbner, og Aalborg Zoo skaber lystrylleri i den gamle have. Så der er al mulig grund til at kickstarte juleoplevelsen ved at dukke op i Aalborg midtby på denne dag for lysfesten i Aalborg.

Samme aften blænder Aalborg Kongres & Kultur Center op for årets største julefest med netop Wallmans Christmas Show, der for første gang slår sine rødder fast udenfor Cirkusbygningen i København, endda med et show, som er skabt kun til Aalborg.

At beskrive, hvad Wallmans er, er lidt af en opgave, men ord som forbløffende, mindeværdigt og festligt giver en fornemmelse af, hvilken aften der er i vente for publikum.

På dagen for deres første show er alle nordjyder inviteret til at opleve Wallmans åbne for festlighederne, når de tænder for julelys og julemusikken ved De Syngende Træer i Kildeparken.

Adventssøndage med levende lys
Udover den stemningsfyldte bymidte, kan der opleves en ganske særlig stemning ved julemusikken i Kildeparken hver adventssøndag op til jul. Her blænder Aalborg Kongres & Kultur Center og Aalborg Kommunes Park og Natur ekstra meget op for julestemningen ved, igen i år, at tænde 300 levende lys ved De Syngende Træer, når mørket falder på. Det er et helt særligt syn, der spreder en nostalgisk og gribende julestemning sammen med de mange internationale stjerners julemusik.

Der er i dag 95 syngende træer plantet i Kildeparken. De har eksisteret siden 1987, og hvert enkelte træ er plantet af en international kunstner, i forbindelse med en koncert i Aalborg Kongres & Kultur Center.

I juletiden kan man opleve 60 ud af de 95 træer, som er julepyntet og spiller julemusik. Resten af kunstnerne har ikke indspillet julemusik.