De Syngende (jule)Træer midt i Jule-Aalborg
03/11 2020

De Syngende (jule)Træer midt i Jule-Aalborg

De Syngende (jule)Træer er efterhånden blevet en fast tradition for mange at besøge i julemånederne, og særligt i år vil det være oplagt at besøge den udendørs, stemningsfulde julepark med god plads i den friske luft.

De Syngende Træer består i dag af 95 træer plantet af internationale kunstnere. 60 af kunstnerne kan også skrive julemusik på repertoiret, og derfor vil 60 af parkens træer blive beklædt med juleudsmykning og spille julemusik – og det er ingen ringere end sangere som Mariah Carey, Bryan Adams, Elton John, Sting, Shakin’ Stevens og Katie Melua, grupper som Backstreet Boys og Il Divo samt komikerne Michael McIntyre og Jeff Dunham, der leverer juletonerne.

Levende lys hver søndag i advent
Hver søndag i advent blænder Aalborg Kongres & Kultur Center og Aalborg Kommunes Park og Natur ekstra meget op for julestemningen ved, igen i år, at tænde 300 levende lys ved De Syngende Træer, når mørket falder på.

Og har man oplevet synet tidligere år, kan det være svært at glemme det – flere hundrede levende lys står stemningsfuldt blandt træerne, mens der i baggrunden høres velkendte juletoner fra de mange verdenskendte stjerner.

Festlig åbning af Disco Tango-holdet
Med årets åbningshold er der lagt op til en festlig seance lørdag 21. november, hvor Annette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Gry og Bryan Rice sammen vil tænde julelys, synge juletoner og tænde for julemusik ved træerne.

Samme aften går de på scenen i Aalborghallen med det 5-stjernede grandprix-show Disco Tango, der indeholder alle de største danske og internationale grandprix-hits gennem tiden.

Grundet COVID-19 oplyser vi ikke et tidspunkt for åbningen, da vi ikke kan have publikummer af hensyn til både forsamlingsforbuddet og kunstnerne. I stedet filmer vi en video, der både vil kunne ses her på vores hjemmeside og på vores sociale medier.