David Bowie hyldes i storslået koncertshow
02/03 2018

David Bowie hyldes i storslået koncertshow

Bowie Experience, som ledes af frontfigur Laurence Knight, er en hyldestkoncert til David Bowie, der efter sin død er gået over i historien som et af de absolut største pop- og rockikoner.

En glorværdig musikkarriere hyldes
David Bowie var en af verdens bedst sælgende kunstnere med flere end 140 millioner solgte albums på verdensplan. I løbet af sin musikalske karriere har den nu afdøde verdensstjerne høstet et utal af priser, heriblandt hele seks Grammys, ligesom han i 1996 blev optaget i den prestigefyldte Rock and Roll Hall of Fame.

Bowies glorværdige karriere hyldes i koncertshowet Bowie Experience, der er bygget op omkring en lang række af The Thin White Dukes største hits sunget af Laurence Knight krydret med et 8-mands band samt et imponerende setup af lyd, lys og billeder.

Et detaljeorienteret og autentisk koncertshow
Med en imponerende sans for detaljer har Bowie Experience de seneste år vundet stort indpas i hele Europa, hvor koncertshowet er blevet afviklet for fulde huse. Frontfigur og sanger, Laurence Knight, formår ved hjælp af sin stemme samt udtryk på scenen at levere autentiske fortolkninger af Bowies musik.

Med sange som Space Oddity, Starman, Fashion, Life of Mars, China Girl, Golden Years, All the Young Dudes og Let’s Dance kan inkarnerede fans og øvrige musikinteresserede altså se frem til en aften, der byder på et glædeligt gensyn med de største Bowie-hits gennem tiden.