Dansk satiregruppe deler politiske øretæver ud i nyt show
06/02 2019

Dansk satiregruppe deler politiske øretæver ud i nyt show

Satire med få grænser og masser af politisk bid
MAGT er en dansk satiregruppe bestående af Christoffer Christensen, Jonas Stimose, Thomas Neergaard, Steffen Bjerre Jespersen, Morten Ib Munk-Nielsen og Mads Andersen.

De seks kække gutter har tidligere optrådt på blandt andet Folkemødet og slog sidste år deres navn fast som upcoming satiregruppe med skønsangen om Danske Bank, der gik viralt og blev set af over en halv million mennesker i kølvandet på den store hvidvasksag.

Med inspiration fra revyhistoriens skarpeste penne, og med den traditionelle danske humor i højsædet, er MAGT garant for hylende morsom og original satire med få grænser og masser af politisk bid.

Det ultimative gennembrudsshow
I forlængelse af MAGTs sidste show, hvor et par halvlunkne anmeldelser ledte til bristede drømme og efterlod gruppen på randen af sammenbrud, besluttede de seks gutter sig for at sætte alle sejl til i jagten på den helt store succes.

Nu er de så klar med et helt nyt show, der allerede har kastet mange flotte anmeldelser af sig og omtales som både forrygende, genialt og intelligent.

Det store fede gennembrud, som showet hedder, kommer vidt omkring, og gennem løsthængende sketchs og finurlige musikalske indslag berøres en lang række politiske og samfundsaktuelle emner.

Publikum har således masser at se frem til, når MAGT i næste måned går på scenen i Det Lille Teater i AKKC.