Gallashow fejrer 40-året for dansk deltagelse i musikkonkurrence
07/02 2019

Gallashow fejrer 40-året for dansk deltagelse i musikkonkurrence

Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet én bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede, hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”?

Så er Disco Tango showet for dig! Anette Heick, Silas Holst, Lonnie Devantier, Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse, og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard.

Alle har de haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, og tager publikum med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke vi alle husker, for at fejre 40-året for dansk deltagelse i Det Internationale Melodi Grand Prix.

Med musik og gode historier bliver publikum ført igennem 40 års grand prix historie, og holdet kunne ikke være bedre sammensat. Fælles for dem alle er, at de er fuldstændig vilde med Grand Prix, og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet: Hvad skete der med Lonnies store røde telefon fra Hallo Hallo? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden drejer? Og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport?

Emmelie De Forrest var fra lanceringen af showet en del af kunstnerne, men hun er blevet løst fra kontrakten pga. muligheden for at lave film. Gry Johansen overtager på fornemmeste vis hendes plads.