Danmarks eneste specialmesse for camping sprænger rammerne
19/12 2019

Danmarks eneste specialmesse for camping sprænger rammerne

Danmarks store specialmesse, CAMPING AALBORG, der afvikles for 11. gang af Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) slår fra 10.-12. januar, teltpløkkerne ned et helt nyt sted. Specialmessen er vokset sig for stor til de fysiske rammer i AKKC, og flytter ud af byen og har valgt en ny fastliggerplads i det store idræts- og kulturcenter Gigantium i Aalborg Øst.

Det samlede udstillingsareal øges med 50 procent til 13.600 kvm fyldt med alskens ferie- og friluftsherligheder. Flere end 100 udstillere vil være klar til at præsentere de mange tusinder besøgende for det nyeste inden for campingvogne, autocampere, telte og campingudstyr.

Hvad end du har en forkærlighed for primitiv vildmarkscamping eller foretrækker et mere bekvemt autocamper-liv, er der masser af inspiration at hente på Danmarks eneste specialmesse på feltet. Campingmessen, bliver det den hidtil største til dato, og afspejler tidens behov for det behagelige men simplere liv i naturens favntag.

Og for at kunne få plads til de mange campingvogne, autocampere og telte rykkes messen for første gang nogensinde ud af de vanlige rammer i AKKC og ind i det store idræt- og kulturcenter, Gigantium, der blandt andet rummer en sportshal på 11.000 kvadratmeter.

Små og store campingvogne – og alt derimellem
I rækken af udstillere vil blandt andre Aabybro Camping & Fritid præsentere en campingvogn af mærket Kabe til en værdi af svimlende 850.000 kr., som måler intet mindre end 12 meter. Fokus på specialmessen er dog langt fra kun på de ekstravagante campere, mange udstillere viser langt billigere muligheder og simplere løsninger til det herlige udeliv.

TV2-Mogens kommer forbi
Ud over at blive præsenteret for det nyeste inden for campingvogne og campingudstyr byder årets campingmesse på foredrag og præsentationer, hvor der er masser af inspiration af hente, mens der er planlagt konkurrencer og en større skattejagt for de yngste.

Tv-journalist Mogens Jørgensen lægger også vejen forbi for at underholde og sætte stemningen i vejret. Den folkekære journalist er særlig kendt for det præmierede TV2 Nord-program ”Mogens kom forbi”, hvor Mogens Jørgensen kører Nordjylland tyndt for at finde skønne, glade og livsbekræftende personlige historier.