Damen med de blå tænder er tilbage
26/04 2023

Damen med de blå tænder er tilbage

Damen med de blå tænder er tilbage. Kultfiguren, der blev skabt af Mette Horn og Lotte Svendsen til tv-satiren Emmas Dilemma, indtager nu hovedrollen i en ny musikalsk forestilling.

Her skal hun fejre rund fødselsdag, og det skal selvfølgelig fejres med en udsøgt vinmenu i den gamle herskabslejlighed i Kongens København.

På gæstelisten står rækken af venner og bekendte, men intet forløber som planlagt under den stort anlagte middag, hvor afbuddene tikker ind og kun selvransagelsen banker på døren.

Det hele udspiller sig på scenen i AKKC’s Europahallen tirsdag 31. oktober 2023, hvor publikum bliver vidne til en højlydt, humørfyldt og rødvinstørstig aften.

En dame og hendes tjenende åndsfælle
Ved sin side på den store festaften, har Damen med de blå tænder sin tjenende åndsfælle, der – udover at agere mundskænk og middagspianist – netop har oprettet en profil på Elitedaters.

Sammen kæmper de sig igennem middagen i forsøget på at forstå, hvad der gik galt, og hvorfor det, vi plejer at gøre, ikke længere virker. I en tsunami af rødvin reflekterer damen og hendes prygelknabe over livets store spørgsmål.

Blandt andet hvorfor det skal være så svært at få presset en brugt kartonvin ind i en flaskecontainer.

Damen med de blå tænder bliver spillet af Mette Horn, der tidligere har medvirket i Folketeatrets ’De lystige koner’, ’Den politiske kandestøber’ og ’Drengen, der ville være vægtløs’. Derudover spiller Torben Steno, Christiane Bjørg Nielsen og Sophie Marie Jeppesen også med i stykket.

Og intet er for stort eller småt til at komme på bordet, når damen med de blå tænder inviterer til rund fødselsdag i Aalborg.

Billetter til Damen med de blå tænder – Den runde fødselsdag tirsdag 31. oktober 2023 kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 310-350 kr. inkl. gebyr. Early Bird rabat på 50 kr. pr. billet til og med 9. maj. Der er et begrænset antal Study Tickets med 50% rabat til studerende. Læs mere på akkc.dk/study.