Daði Freyr sætter gang i dansegulvet i Drivhuset
21/03 2023

Daði Freyr sætter gang i dansegulvet i Drivhuset

Måske kan mange danskere bedst huske Daði Freyr for Eurovision Song Contest i 2020, hvor han var spået en topplacering med sangen ’Think About Things’, før Covid-19 satte en stopper for konkurrencen det år.

Til gengæld er sangen blevet et kæmpe hit – ikke mindst på grund af skuespilleren Russel Crowes deling af musikvideoen på de sociale medier – som betyder, at den nu har flere end 128 mio. afspilninger på Spotify og 44 mio. visninger på YouTube.

Og det er virkelig også en festlig og groovy lyd Daði Freyr leverer – noget, man ikke kan undgå at blive i godt humør af, når man lytter til det.

Onsdag 30. august får nordjyderne mulighed for at slippe hæmningerne løs på dansegulvet i Drivhuset, når den islandske sanger gæster AKKC med den første stående koncert i det nye koncept, der også tæller lounge og fællesspisning før koncerten.

Musikalsk konfettikanon
Daði Freyr har netop udgivet første tredjedel af et kommende engelsksproget debutalbum, ’I Made An Album 1/3’.

Hele albummet bliver udgivet sidst på sommeren, og de nye sange er en sprudlende samling disco-inspirerede popsange med sofistikerede hooks og selvrefleksion, men stadig med en overflod af Freyrs unikke og charmerende humor.

Åbningssangen ’I’m Fine’ er en elektronisk basker af et dansenummer, hvor teksten takler selvkritik og motivation.

Den efterfølgende ’Limit To Love’ viser en mere blød og seriøs side af musikeren gennem kærlighedserklæringen til hans to børn.

De to sidste sange ’Shut Up’ og ’Thank You’ hiver med sikkerhed publikum tilbage på dansegulvet.

Fællesspisning som hyggelig optakt
Til arrangementerne i Drivhuset vil det være muligt at starte aftenen i AKKC kl. 16, hvor man kan slå sig ned i den hyggelige drop-in lounge i foyeren og købe en kold øl eller spille et brætspil.

Kl. 18 åbner der op for fællesspisning, som vil foregå ved ståborde. Det er Restaurant AKKC by Mest, der har sammensat retterne, og tilbyder enten en vegansk ret eller en ret med kød.

Omgivelserne er uformelle og helt low-key, så der er plads til at slappe af og hygge sig sammen.

Hvert Drivhus-arrangement koster blot 260,- inkl. gebyr og fællesspisning.

Billetter til Drivhuset – Daði Freyr onsdag 30. august 2023 kl. 18:00 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 260 kr. inkl. gebyr og inkluderer lounge, fællesspisning og billet til koncerten med ståpladser.