Countrystjerner i fælles koncert-setup
26/08 2020

Countrystjerner i fælles koncert-setup

Der er lagt op til en countrykoncert med både spræl og musik, der taler til de store følelser, når de norske countryartister Heidi Hauge og Arne Benoni igen slår sig sammen og giver en countrykoncert for deres danske fans torsdag 21. januar 2021.

Denne gang får de følgeskab af danske Johnny Hansen, som de senere år har fejret countrymusikken med både albumudgivelser og koncerter.

Nordens bedst sælgende countryartister
Nordens bedst sælgende countrysangerinde Heidi Hauge gæstede i efteråret 2016 Aalborg Kongres & Kultur Center i forbindelse med Aalborg Countryfestival. Og det er efter eget ønske, hun nu vender tilbage og giver koncert i det mangfoldige kulturhus.

Denne gang er koncerten i Europahallen, hvor hun har den norske storsælgende countrysanger Arne Benoni med på scenen. Sammen vil de to erfarne artister og gode venner levere første afdeling af den stemningsfulde countrykoncert.

Tilbage på den danske countryscene
Anden afdeling står den danske sanger Johnny Hansen for sammen med bandet Country Friends. Han er nok mest kendt som forsanger i Danmarks mest populære partyband, Kandis, og der bliver med garanti fest og farver med countryhits på stribe, når han går på scenen.

Johnny Hansen har nemlig en særlig forkærlighed for countrymusik og har udgivet de to albums My Favorite Country Songs 1 og 2. I forbindelse med den anden albumudgivelse, indspillede han en TV-countrykoncert i Europahallen i marts 2016, og han gav også koncert i Aalborghallen til Aalborg Countryfestival samme år.