Jeff Dunham plantede træ i Aalborg
15/05 2018

Jeff Dunham plantede træ i Aalborg

”SILENCE! I KILL YOU”, lyder det fra musikstanderen foran det træ, Jeff Dunham plantede tirsdag eftermiddag blandt De Syngende Træer i Aalborg. Jeff Dunham, der har en stjerne på Hollywoods Walk of Fame, kan nu bryste sig af også at have en særlig æresplads i Aalborg. Med dagens træplantning bliver han kunstner nummer 92, der får sit helt eget syngende træ i byen. Det var samtidig også første træplantning i Aalborg Kongres & Kultur Center, siden Nicolaj Holm tiltrådte som direktør for godt et år siden.

Det var en afslappet og morsom Jeff Dunham, der plantede træet, og selvom han ikke havde sin vel nok mest berømte karakter Achmed The Dead Terrorist med sig ved eftermiddagens træplantning, gav det anledning til et stort grin, da han hørte lyden af Achmeds frase fra træets musikstander.

– Nu har jeg været omgivet af trædukker, det meste af mit liv, men nu har jeg endelig fået mig et træ, der ikke svarer igen, grinede Jeff Dunham under træplantningen, og han benyttede samtidig lejligheden til at streame live til sine mange følgere på YouTube og Facebook for at forklare om sit nye ærestræ i Aalborg.

I fornemt selskab
Jeff Dunham er kommet i fornemt selskab blandt De Syngende Træer. Sting, Leonard Cohen, Ray Charles, Bob Dylan, Paul Simon og Prince er blot nogle af de internationale stjerner, som har plantet et træ i parken siden Cliff Richard foretog den første træplantning i 1987. Han bliver dog en del af en eksklusiv lille gruppe internationale komikere i parken. Her er han nemlig én ud af tre. John Cleese plantede et træ i forbindelse med sit show i Aalborg i 2010, og udenlandsdanskeren Victor Borge gjorde ligeså i maj tilbage i 1991.

Totalt udsolgt show
Jeff Dunham er blevet verdensberømt for at være en dygtig komiker og bugtaler, og verden over elsker publikum hans dukker, som med hver deres personlighed har fået deres eget liv på scenen – og især samspillet mellem Jeff Dunham og dukkerne er noget af det, han er blevet særligt kendt for. Det gælder også for det danske publikum, og således var showet i Aalborg Kongres & Kultur Center udsolgt stort set efter, det blev sat i gang. Alle 2400 billetter var revet væk på under 5 minutter.

– Dette er jeres version af en Walk of Fame. Og nu har jeg både en stjerne på Hollywoods Walk of Fame og et syngende træ her i Aalborg, så nu kan jeg dø lykkelig, sagde Jeff Dunham med sit karakteristiske skælmske smil på læben.