Cirkusrevyen indtager Fjordbyen
30/08 2018

Cirkusrevyen indtager Fjordbyen

Stemningen er altid høj og forventningsfuld, for Lisbet Dahl, Niels Ellegaard, Henrik Lykkegaard og Niels Olsen, der jo afløser sygemeldte Ulf Pilgaard i Aalborg og kapelmester James Price er alle klar. I år bliver det både til en sejltur på Limfjorden med de nye Go Boats.

Med elmotorer opladet på solstrøm som eneste drivmiddel, sejler to både tirsdag kl. 14 med skuespillere, kapelmester og revydirektører mod Fjordbyen en lille halv times sejlads fra Limfjordsbroen, hvor Go Boat ligger til kaj.

Sejltur og sightseeing
Cirkusrevyen modtages omkring kl. 14.30 ved Fjordbyens nye bådebro med musik af Sigfreds Fodvarmere, og så byder de gæve fjordmennesker på en lille sightseeing med nogle røverhistorier fra det nok mest specielle beboede område i Aalborg. Turen rundes af på rigtig Fjordby-manér med en håndbajer på værtshuset Kulturen, hvor stemningen igen holdes i top af Sigfreds Fodvarmere.

Derefter bliver Aalborg-ruten privat med en sejlads med m/s Kysten fra Skudehavnen, og senere er der hyggespisning på en af Aalborg traditionsrige restauranter.
På cykel til Aalborg

Henrik Lykkegaard og AKKC-direktør Nicolaj Holm kan med garanti sidde stille, når en stol byder sig til på dagen. For de to har sammen med tre teknikere aftalt at cykle til Aalborg fra Cirkusrevyen på Bakken. Afgangen er fra Bakken mandag kl. 7.30, overnatning i Aarhus og videre til Aalborg med ankomst kl. ca. 13.

Billetter tilbage
Cirkusrevyen er som altid et populært besøg, hvor der er solgt ca. 10.500 billetter ud af de små 12.000 i salg, så der er stadig mulighed for at komme og grine med. Specielt til den senest ekstra indsatte forestilling, søndag kl. 20 er der gode siddepladser at få.