Campingmesse har 10 års jubilæum
09/01 2018

Campingmesse har 10 års jubilæum

For intet mindre end 10. gang åbner AKKC dørene til specialmessen CAMPING i februar, hvor campister kan handle, hente ny viden og inspiration om alt til campinglivet hos de mere end 100 udstillere.

Campingmessen gennemføres hvert andet år, og med et stigende besøgstal gang for gang og en stigende interesse fra udstillerne om mere udstillingsareal, er det tydeligt, at camping er populært i Danmark. Den stigende interesse betød i 2016 en udvidelse af arealet med 600 m2 i form af en opvarmet mobilhal i Kildeparken.

Igen i år stiger udstillingsarealet. Denne gang med yderligere 1200 m2, hvilket svarer til en udvidelse på ca. 15%, så det samlede areal nærmer sig 9300 m2. Og fordi mobilhallen udvides bliver der dermed også plads til endnu flere af de store campingvogne og autocampere på messen.

Campingtips på programmet
Den danske ukronede campingdronning, Anne-Vibeke Isaksen, lægger igen vejen forbi campingmessen i Aalborg. Fredag 9. februar kl. 13 vil hun holde foredrag, hvor hun giver sit bud på 10 campingperler i Danmark og Europa. Anne-Vibeke Isaksen er blandt andet kendt fra tv-programmet Anne-Vibeke Rejser på DK4, Danmarks mest sete rejseprogram, hvor hun giver rejseinspiration til rejser over hele verden.

Max Watson, tidligere formand for Dansk AutoCamper Forening og ivrig autocampist, giver gode råd og inspiration til rejser med autocamper i Europa. Lørdag og søndag kl. 12 fortæller han om at rejse med autocamper på Route 66 i USA, og fredag, lørdag og søndag kl. 15 sætter han fokus på europæiske rejseperler for campister med autocamper.

Ny messeapp giver overblik
Til dette års campingmesse vil der være mulighed for at benytte den nye AKKC-app, der indeholder alle de funktioner, der er nødvendige på en messe. Udstilleroversigt, standenes placering samt et overblik over spisestederne er blot et udpluk af de funktioner, app’en tilbyder. Programmet for campingmessen vil også være tilgængeligt på app’en, så de besøgende har overblik over de foredrag og aktiviteter, der kan opleves på messen. Appen kan hentes til både iPhone og Android.

CAMPING 2018 AALBORG finder sted fredag 9. februar kl. 10-17, lørdag 10. februar kl. 10-17 og søndag 11. februar kl. 10-17 i Aalborg Kongres & Kultur Center. For yderligere informationer kontakt Nicolaj Holm, direktør i Aalborg Kongres & Kultur Center på tlf. +45 9935 5501 eller +45 60958935 eller Else Herfort, Messe- og udstillingschef, på tlf. +45 9935 5518.