Bootleg Beatles tilbage med festlig nytårskoncert
30/11 2017

Bootleg Beatles tilbage med festlig nytårskoncert

Det var med opbakning fra et tusindtalligt publikum, at de festlige nytårskoncerter med The Bootleg Beatles og The Pepperland Sinfonia tog på Danmarksturné i januar i år. Og til januar 2018 vender de tilbage til AKKC. De fire medlemmer i The Bootleg Beatles roses konstant for at være en tro kopi af originalerne, både hvad angår musik og performance.

Tro mod originalerne
”Det kan ikke gøres bedre – så enkelt er det!” og ”Tættere på Proms-koncerterne i Royal Albert Hall kommer man ganske enkelt ikke”. Sådan skrev anmeldere fra Jyllands-Posten og Nordjyske om The Bootleg Beatles’ tidligere koncerter.

Bandet består af fire herrer, der alle var til audition i 1979 til London-musicalen ”Beatlemania”, og her fandt de sammen, idet de hver især fik rollerne som John, Paul, George og Ringo. Nogle var heldige at nå at opleve dem live, men for dem der ikke gjorde, er det nu muligt at få en smagsprøve på det, der skete dengang. Der er i dén grad lagt i kakkelovnen til en nostalgisk aften, hvor Bootleg Beatles også oser at den helt rigtige tribute-håndtering og humor.

25 klassikere på stribe
“Get Back”, ”Penny Lane”, “All You Need Is Love”, “Yellow Submarine”, “When I’m Sixty-four”, “Strawberry Fields Forever”, “Hey Jude” er nogle af de mange sange, som bandet vil synge for publikum. Til aftenens koncert vil der være intet mindre end 25 Beatles-klassikere på stribe. Til at styre festlighederne findes ingen bedre end legendariske Hans Otto Bisgaard. Han er igen klar som konferencier, og den kendte dirigent David Firman svinger endnu engang tangentstokken, når aftenen i The Beatles’ tegn udfolder sig i Aalborghallen.

Billetter til The Bootleg Beatles in Concert with The Pepperland Sinfonia torsdag 25. januar kl. 20 i Aalborghallen er i salg, og de kan købes i AKKC’s billetkontor på tlf. 99 35 55 66, på www.akkc.dk samt www.ticketmaster.dk. Billetpris: A: 450 kr. B: 430 kr. C: 395 kr. D: 345 kr.

Læs mere og køb billet til koncerten