Bodil Jørgensen i dramatisk ”stand up”
10/02 2022

Bodil Jørgensen i dramatisk ”stand up”

Der er både liv og glimt i øjet på de tre voksne kvinder på scenen, mens de hylder alderdommen og tør tale om både det svære og det smukke i livet, inden maddikerne får overtaget.

Humoristisk forestilling om livet som moden kvinde
Publikum kan se frem til dramatisk ”stand up”, der tager et uforfærdet og morsomt livtag med den modne kvinde. Man kan jo stadig se godt ud, hvis ellers lyset lige falder rigtigt. Og éns hjerne fungerer jo stadig. Lidt langsommere, men den fungerer. Nogle gange er det godt at huske på, at livet ikke er slut, før man er død.

Og man kan jo faktisk gøre lige, hvad man har lyst til, om så det er at begive sig ud på dansegulvet alt imens ungdommen smiler opmuntrende til én eller gå på kurser for at dygtiggøre sig. Det kan være svært at genkende sig selv, når man bliver udrustet med et rynket hylster. Men alder er en styrke! Og det er godt at minde både sig selv og andre om.

De tre modne kvinder
De fleste kender Bodil Jørgensen fra et hav af film og tv-serier. Hun har vundet flere priser – ja faktisk har hun vundet en Bodil. Jannie Faurschou har medvirket i film som Den neste ene og Snøvsen, og Rikke Wölck er blandt andet kendt fra Matador i rollen som Maja Varnæs. Tre modne kvinder med livserfaring, humor og professionalisme.

Billetter til Maddiker onsdag d. 6. april kl. 20 i AKKC/Europahallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er fra 310 kr. til 350 kr. inkl. Gebyr. Billetter kan også købes som en billet med en rabat på 50 kr. pr. billet under Spar2 flerkøbsbilletter.

Foto: Gudmund Thai