Benjamin Hav klar med vanvittigt liveshow
06/10 2022

Benjamin Hav klar med vanvittigt liveshow

På sommerens mange festivaler fik Benjamin Hav sammen med sit band, Familien, cementeret sig på den danske musikscene, da de blæste både anmeldere og publikum omkuld med det ene vilde liveshow efter det andet.

Lørdag 5. november kl. 20 gør de det hele igen, bare indendørs og endnu bedre, når de optræder i AKKC, som første stop på den nye turné. Ambitionsniveauet er nemlig tårnhøjt til koncerterne.

Forunderlig musikalsk rejse
Benjamin Hav og Familien leverer imponerende musikalitet, god energi og momenter af ren og skær genialitet på en forunderlig musikalske rejse.

Den famøse familie er hverken kone eller børn, men består derimod af nogle af Danmarks bedste musikere herunder Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser).

Stjernerne er regnet ned over dem, og de har høstet top-anmeldelser hele sommeren. GAFFA skrev blandt andet: ”Efter en koncert man ønskede aldrig fik ende, hørtes det overalt på pladsen, at dette var et øjeblik, der vil leve længe i bevidstheden hos de tilstedeværende (…)”, og de kvitterede samtidig med 6 stjerner.

Fra Ekstra Bladet, som gav 5 stjerner, lød det: ”Benjamin Hav sprang ud på dybt vand, hvor han sagtens kunne bunde”.

Største koncert til dato
Efterårets koncerter vil blive de største, som bandet nogensinde har spillet, og der er lagt op til et nytænkende, hæsblæsende og overraskende liveshow. Bandet er helt klar til at bevise hvorfor, de er ét af de vildeste liveacts i hele Danmark.

– Vi gjorde vores næstbedste denne sommer. Det viste sig at være nok. Så nu gør vi os rigtig umage! Nu bliver det kæmpe big show. Vi gør det bedste, vores mødre har lært os. Vi tager den helt op, der hvor solen ikke skinner. Vi skal helt derop! fortæller Benjamin Hav.

Ambitionen er, at når Benjamin Hav og Familien træder på scenen, så bliver det med et af de vildeste shows, der nogensinde har fundet sted på dansk grund.

Billetter til Benjamin Hav lørdag d. 5. november 2022 kl. 20:00 i AKKC/Aalborghallen er i salg og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 430 kr. inkl. gebyr.