Benjamin Hav & Familien returnerer i STOR stil!
31/01 2023

Benjamin Hav & Familien returnerer i STOR stil!

Den dejligste boy kan ikke få nok. Det er blot tre måneder siden, at Benjamin Hav og band bragte festen til Aalborg Kongres & Kultur Center – og nu vender de tilbage! Lørdag 25. november 2023 vil Aalborghallen atter lægge hus til familiefesten.

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band, Familien, som består af Emil Falk (Guitar), Birk Nevel (Percussion), Kristoffer Sjelberg (Trommer), Bastian Sjelberg (Bas), Andreas Stigkær (Keys), Troels Mørkenborg (Danser/Kor/Blæser) og Torben Jensen (Danser/Kor/Blæser).

Succesfuld turné startede i Aalborg
Benjamin Hav & Familien væltede AKKC i 2022, da de skød deres mini-Danmarksturné i gang i Aalborghallen. Koncerten var starten på en lavine af fremragende anmeldelser fra blandt andre Appetize, Nordjyske og GAFFA, der alle gav showet 5 stjerner.

Turnéen gæstede efterfølgende Odense, Aarhus og København med stor succes.

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til turnéen i 2023. Med masser af ros og selvtillid i bagagen afslører Benjamin Hav & Familien nemlig, at deres allerede vellidte musikalske set-up, sorte humor og underholdende sceneshow bliver ophøjet til et helt andet niveau.

Større end nogensinde før
Det er ikke for sjov, når Benjamin Hav & Familien kalder den kommende turné for BIG SHOW! Når de drager på Danmarksturné til oktober, er det med 15 byer på listen, hvoraf to er arenakoncerter. Og Benjamin Hav lover publikum, at det bliver kæmpestort.

– Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede BIG! Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte BIG! Sådan helt Bjarke Ingels BIG! Du ved kæmpestort beton i ørkenen BIG! Vi kører måske ind i en HUMMER denne gang!

Festen fortsætter til AKKC Late Night
“Daylight come and we don’t wanna go home”… og det behøves heller ikke. Efter koncerten føres den gode stemning nemlig videre ud i nattetimerne til Late Night i AKKC. Afterparty-stemning, cocktails og en DJ, der holder gang i dansegulvet. Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver ikke billet.

Billetter til Benjamin Hav og Familien i AKKC/Aalborghallen lørdag den 25. november 2023 kl. 20 sættes i salg torsdag 2. februar kl. 10 og kan købes her eller i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 & kl. 13-15 på tlf. 9935 5566. Billetprisen er 430 kr. inkl. gebyr.