Bag om Operation X med Spiegelhauer
13/02 2023

Bag om Operation X med Spiegelhauer

I sit medrivende foredrag begiver tv-vært Morten Spiegelhauer sig bag om kulisserne på sit prisbelønnede og debatskabende program, Operation X.

Foredraget gæster Europahallen tirsdag 14. november 2023 kl. 19.30, hvor Spiegelhauer kommer omkring de mange overvejelser og anstrengelser, der ligger bag programmets resultater – og ikke mindst konsekvenserne heraf.

Afgørende afsløringer
Med mere end 12 år på bagen som frontfigur på TV2-programmet, har Morten Spiegelhauer stået overfor flere hundrede konfrontationer med alt fra hundehandlere og hårde kriminelle til direktører og ministre.

Operation X har budt på kæmpe og afgørende afsløringer. Herunder tæller sagen om udbytteskat, samt programmet Jagten på vores milliarder, der afslørede nye bagmænd og et overraskende og tophemmeligt forlig mellem Skat og de udenlandske forretningsfolk, der har suget milliarder ud af den danske statskasse.

Private konsekvenser
Foredraget kommer også omkring de udfordringer, som Spiegelhauer selv har stået overfor i forbindelse med sit værtskab på programmet. Han har ofte været nødt til at overskride sine egne personlige grænser i forbindelse med arbejdet på Operation X.

Det har resulteret i blandt andet dødstrusler og i en periode, måtte han og familien gå under jorden. Men det har ikke afholdt ham fra at fortsætte som vært på det afslørende tv-program. Og nu går han endnu mere i detaljen i sit spændende foredrag.

Billetter til Bag om Operation X – Jagten på vores milliarder tirsdag d. 14. november 2023 kl. 19.30 i AKKC/Europahallen går i salg onsdag 15. februar kl. 10 og kan købes i AKKC’s billetkontor mandag, onsdag og fredag kl. 10-12 og 13-15 på tlf. 9935 5566 eller her. Billetprisen er 290 kr. inkl. gebyr. Study Tickets kan købes via akkc.dk. Læs mere på akkc.dk/study.