menu

Grundet Statsministerens udmelding må vi desværre aflyse NET ZERO pathways i 2021. Vi afholder NET ZERO pathways i 2021, som planlagt. Du kan holde dig orienteret om eventen lige her.

Arbejder du med bæredygtighed, og brænder du for at bidrage til og blive klogere på den bæredygtige omstilling? 

… Så sæt kryds i kalenderen, når NET ZERO pathways løber af stablen i 2021! NET ZERO pathways er for jer, som brænder for bæredygtighed - her får I en platform, hvor I kan komme ud med jeres budskab, input, løsninger eller produkter.

I samarbejde med toneangivende aktører etablerer vi i AKKC en klima convention, der skal sætte fokus på den danske klimaindsats og stille skarpt på, hvordan vi når 70% CO2-reduktion i 2030. 

NET ZERO pathways er både for virksomheder, myndigheder, vidensmiljøet og slutbrugere/borgere der ønsker at løfte og kvalificere den bæredygtige retning og samtidig blive inspireret til forbedring af egne indsatser.

Med NET ZERO pathways binder vi brancher, regering, virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, netværk og videndeling sammen og skaber et fælles rum for refleksion om bæredygtighed. Formålet er at give regeringen de bedste betingelser for at udarbejde en klimalov samt klimahandlingsplan med realistiske og velovervejede mål.

Mere information kommer senere.

Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566