Arbejder du med bæredygtighed og brænder du for at bidrage til og blive klogere på den bæredygtige omstilling? 

… Så sæt kryds i kalenderen, når NET ZERO pathways CLIMATE CONVENTION 2020 løber af stablen den 27. og 28. august 2020 i Aalborg Kongres & Kultur Center! Det er eventet for jer, som brænder for bæredygtighed - her får I en platform, hvor I kan komme ud med jeres budskab, inputs, løsninger eller produkter.

I samarbejde med toneangivende aktører i Aalborg, etablerer vi i AKKC en klima convention, der skal sætte fokus på den danske klimaindsats og stille skarpt på, hvordan vi når 70% CO2 reduktion i 2030. 

Eventen er både for virksomheder, myndigheder, vidensmiljøet og slutbrugere/borgere der ønsker at løfte og kvalificere den bæredygtige retning og samtidig blive inspireret til forbedring af egne indsatser.

Med NET ZERO pathways 2020 binder vi brancher, regering, virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, netværk, produktfremvisning og videndeling sammen, og skaber et fælles rum for refleksion om bæredygtighed. Formålet med eventen er at give regeringen de bedste betingelser for at udarbejde en klimalov samt klimahandlingsplan med realistiske og velovervejede mål.

Kontakt os for mere information om NET ZERO pathways.

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566