menu

Bæredygtigt Værtskab

Hvad er en bæredygtig vært?

En bæredygtig vært formidler hele tiden den bæredygtige historie videre til sine gæster. I AKKC har vi mange forskellige slags gæster, og derfor er vi en bæredygtig vært på mange forskellige måder.

For vores besøgende er vi en bæredygtig vært gennem vores fysiske rammer, hvor den bæredygtige historie bliver fortalt. For vores mødekunder er det synligt, når vi rådgiver og hjælper dem til at afvikle deres arrangement mere bæredygtigt. For vores udstillere betyder det f.eks. at de ved ankomst gøres opmærksom på muligheder for affaldssortering med henblik på at optimere ressourcerne i affald. For vores leverandører er det i dialogen, når vi efterspørger bæredygtige løsninger. For vores samarbejdspartnere er det synligt, når vi går i dialog om hvordan vi kan blive mere bæredygtige sammen. 

Bæredygtigt værtskab betyder for os at vi skal være dygtige til at kommunikere til vores brugere og til byen, hvad vi gør og hvad vi kan gøre bedre i forbindelse med den bæredygtige omstilling.

Vindue til Aalborgs bæredygtighed

I vores optik fortsætter det bæredygtige værtskab også uden for AKKC’s rammer. Her det vores fornemmeste opgave at fortælle vores besøgende, hvordan Aalborg som destination er det bæredygtige valg.

Vi formidler derfor byens bæredygtige fortællinger gennem vores afdeling Bæredygtighed & Værtskab. I denne afdelingen samarbejder vi med flere af byens aktører, der også sætter bæredygtighed på dagsordenen. Vidste du, at der i Aalborg er placeret verdens største testcenter for vindmøllevinger, der arbejder på at gøre vindmøller mere effektive, og derved sikre udbredelse af vedvarende energi? Vidste du, at Aalborg Universitet uddanner de bedste ingeniører? Vidste du, at man i Aalborg Øst er ved at skabe et område med fokus på symbioser og frit ressourceflow mellem områdets virksomheder og aktører af eksempelvis el, materiale og viden, der skal fremme den bæredygtige omstilling? Vidste du, at Aalborg ligger i top 5 over de mest bæredygtige destinationer i verden?

Som en del af det bæredygtige værtskab tilbyder AKKC at arrangere virksomhedsbesøg for vores kunder til de mange lokale aktører, som arbejder med den bæredygtige omstilling. Det kan være et indslag til et møde eller en konference, hvor der er et ønske om at lære mere om byen og dens mange gode bæredygtige tiltag, og samtidig skabe en anderledes aktivitet for mødedeltagere.
Vi tilbyder også vores netværk og relationer til det lokale miljø til at skabe den indledende relation mellem AKKC’s besøgende og virksomheder, der er interesseret i at samarbejde. Det er også en del af det bæredygtige værtskab  - at bidrage til skabelsen af flere partnerskaber på tværs.

Er du interesseret i at høre mere om dette, er du velkommen til at kontakte afdelingen Bæredygtighed & Værtskab.

Du kan finde kontaktoplysninger her

Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566