Bæredygtige Partnere

Aalborg er en destination med mange bæredygtige aktører, der alle ønsker at sætte fart under den bæredygtige omstilling, vi som samfund står overfor.
I AKKC samarbejder vi med flere toneangivende virksomheder i Aalborg om netop dette. Det gør vi gennem vores koncept Bæredygtige Partnere.

Tanken bag konceptet er at vi sammen kan gøre mere end hver for sig, og med en stor platform og stemme i samfundet følger et ansvar om at bruge den.
Sammen med andre Bæredygtige Partnere vil vi være fanebærer for bæredygtighed i Aalborg, i vores egen virksomheder og respektive brancher.
Vi ønsker at sætte det gode eksempel om samarbejde på tværs og se muligheder i at bruge hinanden til at blive bedre til bæredygtighed. Det indebærer at vi vidensdeler med hinanden for at forstå den kompleksitet som den bæredygtige omstilling bærer med sig og at vi er transparente og ærlige om de udfordringer, som vi hver især står overfor.

Ambitionen med partnerskabet er høj: vi vil sammen gøre noget godt for byen. Vi vil trække flere bæredygtige investeringer til Aalborg og skabe vækst og beskæftigelse for området.
Vi ønsker at gøre Aalborg til Danmarks grønne hovedstad, som et naturligt resultat af byens nuværende bæredygtighedsniveau og eksisterende bæredygtige ry. For at lykkes med denne ambition skal vi hele tiden stræbe efter at blive bedre. Vi må ikke tro at vores nuværende indsatser er nok eller at vi ikke kan gøre mere for at løse klimaudfordringerne. Vi skal derfor bruge fællesskabet til at motivere og dygtiggøre hinanden.

Vi skal være fælles om ansvaret og passionen. Vi skal være fælles om forandring.

Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566