menu

I Frit Forfald

Et sidste portræt af den midaldrende mand af i dag

Europahallen

søndag 01. oktober 2023 kl. 20:00

Teater

Pris
325,-

Early Bird Rabat
Spar 50 kr. pr. billet ved
køb senest 23. maj 2023

Spar 50% med

 

Han er trængt på alle parametre - på køn, på alder, på anvendelighed. Hvordan navigerer han, når verden handler om følelser? Når børnene bliver voksne, eller konen bliver til en eks? Er p*kken stiv og er håret der stadig? Hvad med Metoo, topformen og vennerne? Hvem vil han gerne være? Og hvor fanden har han nu lagt læsebrillerne?

Tag med på en humoristisk forståelsesrejse ind under den halvslidte hud, før det er for sent. I FRIT FORFALD er en nyskrevet still-standing-up-forestilling. Det bliver sjovt, men bestemt også oplysende, hudløst ærligt og tankevækkende.

De seneste tre år har skuespillerne Troels Malling, Kristian Holm Joensen og Jacob Weble arbejdet på forestillingen ved blandt andet at mødes til såkaldte ’sessions’, hvor de har tvunget sig selv til at åbne op overfor hinanden – Intet emne har været forbudt. Dertil er der blevet talt med andre mænd, kvinder og børn – og googlet.

De tre herrer bakkes op af et hold stærke kvinder i kulissen, bestående af blandt andre Lise Baastrup som manuskriptkonsulent, instruktør Birgitte Næss-Schmidt og scenograf Kirsten Brink.

Medvirkende

Idé & koncept/medvirkende:
Troels Malling
Kristian Holm Joensen
Jacob Weble

Manuskript:
Jacob Weble

Manuskriptkonsulent:
Lise Baastrup

Instruktion:
Birgitte Næss-Schmidt

Scenografi:
Kirsten Brink

Producent:
Live Nation

Billetkontor: +45 9935 5566