menu

Damen med de blå tænder

Den runde fødselsdag

Europahallen

tirsdag 31. oktober 2023 kl. 20:00

Teater

Priser
A: 350,- B: 310,-

Early Bird Rabat
Spar 50 kr. pr. billet ved
køb senest 9. maj 2023

Spar 50% med

Varighed
Ca. 1 time og 30 min. uden pause

Damen med de blå tænder blev skabt af Mette Horn og Lotte Svendsen til TV-satiren Emmas Dilemma, og nu vækker Folketeatret hende til live i denne musikalske forestilling. 

Damen med de blå tænder fylder rundt, og det skal selvfølgelig fejres med en udsøgt vinmenu i den gamle herskabslejlighed i Kongens København.

På gæstelisten står rækken af venner og bekendte; livsvidner til damen med de blå tænders intense og kompromisløse færd som frontkæmper og sandhedssigerske i årtier. Men intet forløber som planlagt under den stort anlagte middag, hvor afbuddene tikker ind, og kun selvransagelsen banker på døren.

Ved sin side har damen sin tjenende åndsfælle, der – ud over at agere mundskænk og middagspianist – netop har oprettet en profil på Elitedaters. Sammen kæmper de sig gennem middagen i forsøget på at forstå, hvad der gik galt, og hvorfor det, vi plejer (the same procedure), ikke længere virker. For kan man genopstå i en sen alder, og hvem vil egentlig se én uden tøj på?

Aftenen bliver, til stor irritation for ejendommens lydfølsomme persongalleri, højlydt, humørfyldt og våd. I en tsunami af rødvin reflekterer damen og hendes prygelknabe over livets store spørgsmål; blandt andet hvorfor det skal være så svært af få presset en brugt kartonvin ind i en flaskecontainer.

Fra børn og fulde folk skal man som bekendt høre sandheden, og intet er for stort eller for småt til at komme på bordet, når damen med de blå tænder inviterer til rund fødselsdag.

Medvirkende

Mette Horn
Torben Steno
Christiane Bjørg Nielsen
Sophie Marie Jeppesen

Manuskript
Lotte Svendsen

Instruktion
Christoffer Berdal

Scenografi
Marianne Nilsson

Dramaturgi
Ninette Mulvad

Billetkontor: +45 9935 5566