menu

Martin Hall/Thomas Li

Inkubation Live - En performancekoncert

Det Lille Teater

lørdag 19. marts 2022 kl. 20:00

Spoken Word
Følg facebook event

Pris
200,-

Varighed
Ca. 60 min. uden pause

Som det eneste sted uden for København er der nu mulighed for en helt unik oplevelse, når Martin Hall optræder live med sin seneste spoken word performance, baseret på sidste års udgivelse med Thomas Li i samarbejdet Inkubation.

Inkubation er et værk, hvor Martin Halls poetiske melankoli over den menneskelige tilstand smelter sammen med Thomas Lis dronede, dystopiske installationsmusik i en nærmest uundværlig symbiose.

Værket er kun opført én gang tidligere i efteråret 2021 ved uropførelsen i Odense.

Inkubation består af seks tekster og er en fortløbende undersøgelse af karaktermutationer – historien er lige dele personskildring og kærlighedshistorie.

Martin Hall har igen og igen vist sit format både som musiker, komponist, sanger og forfatter, og har samarbejdet med store danske kunstnere som afdøde Ingvar Cronhammar, hvor han skrev musikken til det store Elia-værk i Herning, ligesom han skabte lydsporet til ARoS-udstillingen Racing Cars, museets til dato mest besøgte begivenhed. Seneste tilføjelse til multikunstnerens litterære udgivelser er Inkubation. 

Thomas Li har i årene op til udgivelsen haft sit primære kunstneriske fokus på samarbejder med en række fremtrædende skikkelser fra Tokyos elektroniske undergrundsscener. ​

Det fokus afslører sig selv på Inkubation, hvis langsomt skiftende lydflader ånder tungt og buldrende som en storby i fremtiden.

Til Inkubation Live fuldendes udtrykket med kunstneren MOTORSAW, der med sin digitale kunst tilfører en visuel dimension til værket.

Anmeldelser

Gaffa
"På intet tidspunkt er jeg i tvivl om ægtheden. Det her er alvorligt, seriøst, nødvendigt. Næsten rystende uafviseligt … Inkubation er et spoken word-værk, der på enhver måde vil stå distancen."
Bogbobler
"Hver sætning er gennemtænkt, dyster, smuk og rammende … Inkubation er et meditativt værk af høj kaliber – et værk der skal opleves og ikke overses."
Kristeligt Dagblad
"Cool Hotel Hall: Tiden med denne samling af tilstande i electronica/spoken word-form. som kun kan høres på dette smukke bokssæt, er givet godt ud."

Udsendte pressemeddelelser

Martin Hall i ny performancekoncert 12. januar 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566