menu

WANNABE

The Spice Girls Show

Europahallen

lørdag 23. marts 2024 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Pris
340,- (ståplads)

Spar 50% med

Varighed
Ca. 2 timer og 20 min. inkl. pause

Kulturtapas
Bestil bord

A la carte på Podium
Bestil bord

Er du klar til at genopleve Girl Power og 90’ernes magi gennem hits fra Spice Girls? Alt du skal gøre, er at Say You'll Be There!

WANNABE er et festligt show til ære for den verdensberømte pigegruppe, Spice Girls. Winkler Productions, der står bag showet, hylder Spice Girls-generationen, Girl Power og den tids bragende accept af forskelligheder i en unik koncertoplevelse med de største hits og momenter fra Spice Girls-tiden.

Nordjyske Spice Girls-fans kan glæde sig til at synge med på de helt store hits, når showet rammer Aalborg i 2024, hvor det er 30 år siden den ikoniske gruppe blev dannet.

WANNABE tager dig med på en nostalgisk rejse, sammen med de fem danske Spice Girls: Tara Toya som Ginger Spice, Jasmine Gordon som Scary Spice, Miriam Winkler Hansen som Sporty Spice, Line Weien Hoffmann som Baby Spice og Rikke Lillevang som Posh Spice.

Vi ses til et brag af et musikalsk show, hvor du kan Zig-A-Zig-Ahhhh! Medbring dine bedste moves, dit fedeste outfit og din Girl Power-attitude, så er du klar til at swing it, shake it, move it, make it.

Varm op til showet

Billetkontor: +45 9935 5566