menu

Wallmans Christmas Show

Europahallen

fredag 02. december 2022 - lørdag 10. december 2022

Show
Følg facebook event

Show, middag og afterparty
Samlet pris: 995,- 

OBS. Ved køb af mere end 6 billetter
kontaktes billetkontoret på tlf. 9935 5566.

Se salsplan

www.wallmans.dk

 

Gør dig klar til et brag af en julefrokost! Saml dine kollegaer, familie eller venner til en fantastisk aften fyldt med forrygende musik, forførende dans, nervepirrende akrobatik og ikke mindst ultimativ feststemning.

Det populære Wallmans Christmas Show vender tilbage for tredje gang i en splinterny version. Årets show indeholder nye shownumre og ny musik, men konceptet er det samme; et storslået show, lækker middag og festligt afterparty med DJ inkluderet i billetten.

Noget af det helt særlige ved Wallmans er, at mad- og showoplevelsen er flettet sammen til en oplevelsesrig helhed. Derfor vil der være skøn underholdning imellem de 4 forskellige retter, der er nøje sammensat til showet.

Wallmans tager dig med på en magisk og helt igennem musikalsk rejse, der bl.a. byder på de største hits fra legender som Bruce Springsteen og AC/DC. 

Du kan også glæde dig til at opleve Barbie og Ken i et farverigt Aqua-medley, et Eurodance Party med de fedeste hits fra 90’erne og ikke mindst en herlig Celebration-quiz med de største 80’er hits fra Dansk Melodi Grand Prix! 

Juleshowet kulminerer med en gyselig ”Horror Rock”-finale, der gør det umuligt at sidde stille. Så er byens bedste fest i gang på dansegulvet!  

Wallmans Christmas Show tager udtrykket "at nå ud over scenekanten" til et helt nyt niveau. Showet stopper nemlig ikke ved scenekanten, men indtager hele salen. Du sidder midt i oplevelsen, der bedst kan betegnes som et festfyrværkeri af akrobatiske og musikalske numre. 

Showet leveres af et hold dygtige og erfarne artister, der med et helt fantastisk scenenærvær sikrer spænding, overraskelser og sprudlende shownumre gennem hele aftenen.

De internationale cirkusartister Manda Rydman og Tim Kriegler sørger for de akrobatiske numre. Manda er uddannet fra det internationale Codarts Universitet i Rotterdam, og har optrådt verden over i cirkusser, mens Tim er uddannet fra Tysklands statslige akrobatiske skole (Staatliche Artistenschule Berlin) og har medvirket i et utal af shows og produktioner.

Sangerne Katrine Schmidt Nørgaard, Frederikke Vedel, Albin Fredy Ljungqvist og Christian Lund sørger for de musikalske numre. Katrine er uddannet fra Musicalakademiet Fredericia. Hun har siden medvirket i et hav af forestillinger på diverse musicalscener rundt omkring i landet, og i 2020 var Katrine gæstesolist på Stig Rossens julekoncert-turné.

Det er 3. gang Frederikke Vedel optræder med Wallmans i AKKC. Hun er også uddannet fra Musicalakademiet Fredericia og har netop udgivet sit første soloalbum 'Seasons'. Albin er uddannet musicalperformer fra balletakademiet i Göteborg, og har i 7 år optrådt som artist i Wallmans Dinnerparty i Cirkusbygningen i København. Desuden har han 2 gange været solist i Dansk Melodi Grand Prix. 

Christian har medvirket i en bred række koncerter og musikforestillinger, bl.a. som Frej i Mamma Mia, Roger i Grease, Raoul i The Phantom og The Opera (Det Ny Teater), Prins Erik i Disneys Den Lille Havfrue samt Kaptajn Phebus i Disneys Klokkeren fra Notre Dame.

Efter showet vil DJ'en fyre op under dansegulvet med alt fra nutidige hits til de bedste klassikere. Der er altså lagt op til et brag af en fest - både under showet og til afterparty.

Menu

Se aftenens menu her. Der er både en standard menu og en vegansk menu. Ønsker du vegansk menu, eller har du allergener, der skal tages hensyn til, skal restauranten have besked senest kl. 12 to dage før showet på mail: restaurant@akkc.dk eller tlf. 9935 5590. Oplys venligst din placering i salen (kan ses på din billet), når du henvender dig til restauranten.

Du kan tilkøbe drikkevarepakke ved billetkøb eller i baren på aftenen. Se pakkerne her.

Program

18:00 - Ankomst i foyeren – velkomstdrinks*
18:30 - Dørene til salen åbnes
19:00 - Show og middag
22:30 - Afterparty med DJ
01:00 - Tak for i aften

*Skal bestilles på forhånd.

Spilletidspunkter

Tid
Sted
Pris
18:00 02. december
Europahallen
995 DKK Inkl. billetgebyr
18:00 03. december
Europahallen
995 DKK Inkl. billetgebyr
18:00 09. december
Europahallen
995 DKK Inkl. billetgebyr
18:00 10. december
Europahallen
995 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

Julemagien spreder sig i AKKC 27. oktober 2022 kl. 12:00 Læs mere
Wallmans kan ikke få nok af Aalborg 17. juni 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566