menu

What's Love Got To Do With It?

- Tina Turner Tribute

Aalborghallen

onsdag 18. maj 2022 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Spar2

Priser inkl. gebyr
A: 410,- B: 380,- C: 350,- D: 310,-

Grundet de nuværende rejserestriktioner er showet desværre flyttet igen. Nu fra 30. maj (tidligere 3. marts) 2021 til 18. maj 2022. Billetter gælder automatisk til den nye dato, og billetkøbere er blevet orienteret på mail. Læs mere her

En af de mest ikoniske og elskede musikartister i vores generation, Tina Turner, hyldes i en ultimativ tribute-koncert direkte fra England.

Det internationale show er en fejring af hendes lange og storslåede karriere. Publikum kan forvente en aften med absolut høj energi og feel-good rock’n'roll, hvor hits som Proud Mary, River Deep, Simply The Best, Private Dancer og Nutbush City Limits fremføres af det britiske vokaltalent, Elesha Paul Moses supporteret af et ti mand stort live band.

Tina Turner var ikonisk på mange måder – ikke mindst i hendes stemme, udseende og sceneoptræden. Og Elesha Paul Moses leverer Tina Turner 100% hele vejen igennem showet på overbevisende og fantastisk vis. Det er slående, hvordan hun har formået at adoptere Tina Turners energiske fremtoning på scenen. Eleshas stemme er forrygende, og hun synger de legendariske hits respektfuldt og så overbevisende, at man skulle tro, det var Tina Turner selv.

What’s Love Got To Do With It? har leveret en udsolgt debutturné i Storbritannien, og nu er det de danske Tina Turner-fans’ tur til at opleve et brag en koncert, når rock- og soullegendens 50-årige karrierer fejres.

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Bemærk, at dette er en hyldestkoncert, der ikke er godkendt af eller tilknyttet Tina Turner Estate.

Medvirkende

Elesha Paul Moses
10-mand stort live-band
Dansere & kor

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 18. maj
Aalborghallen
310-410 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

AKKC klar med 8 nye oplevelser og en helt særlig opera 22. april 2020 kl. 13:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566