Thriller Live

- En hyldest af de bedste Michael Jackson-hits

Aalborghallen

tirsdag 28. januar 2020 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Spar2

Priser inkl. gebyr:
A: 395,-
B: 375,-
C: 350,-
D: 300,-

Varighed:
2 timer og 10 min. inkl. pause

Direkte fra London’s West End kommer den verdenskendte musical Thriller Live nu til Aalborg!

Kongen af pop, Michael Jackson, var en fantastisk entertainer og kunstner, og han har efterladt en stor musikalsk arv, som bliver ved med at begejstre publikum over hele verden.

I Thriller Live leveres alle de kendte hits som I Want You Back, ABC, Can You Feel It, Beat It, Billie Jean, Thriller og mange, mange flere, på stribe af dygtige sangere, dansere og band.

Thriller Live er set af over fem millioner mennesker i mere end 30 lande, og den har spillet på London’s West End nonstop i over 10 år. Nu kommer Thriller Live heldigvis igen på en Skandinavisk turné, og kan derfor opleves på scenen i Aalborghallen.

Musicalen tager publikum med på en rejse gennem Michael Jacksons 45 år i musikbranchen – lige fra de tidlige år i Jackson 5 til den blændende solokarriere.

Et Michael Jackson show kan selvfølgelig ikke eksistere uden eminente dansere og et flot sceneshow, og Thriller Live leverer intet mindre.

Anmeldere over hele verden er yderst begejstrede for Thriller Live og skriver blandt andet, at showet er ’en overdådig koncert med sang og dans. De mange hits kommer på stribe’ (Daily Telegraph), ’uhyre fornøjeligt’ (The Independent) og ’blændende godt skruet sammen og strålende udført’ (Mail on Sunday).

Thriller Live er en samling af det bedste af det bedste fra Michael Jackson, og publikum kan roligt sætte sig godt til rette og lade sig rive med af den tidløse musik.

Dette arrangement er med i Spar2
Læs mere og køb Spar2 billetter

Anmeldelser

Behind the Arras
Carpe Diem Emmie
East Midlands Theatre
North West End
Staffordshire Living
Whats good to do

Medvirkende

Talentfulde sangere, dansere og et band fra London’s West End

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566