menu

THE SHOW

A Tribute to ABBA

Aalborghallen

fredag 05. april 2024 - lørdag 20. april 2024

Show
Følg facebook event

Priser
O: 525,- A: 455,- B: 425,- C: 395,- D: 355,- 

Early Bird Rabat
Spar 50 kr. pr. billet ved
køb inden 1. januar 2023

Spar 50% med

Bemærk venligst, at showet er i 2024.

ABBA står på scenen. Det er d. 6. april 1974, Brighton, England, hvor det Europæiske Melodi Grand Prix afholdes. Hvad ingen på dette tidspunkt ved er, at denne aften er startskuddet til ABBA’s legendariske karriere.

De vinder Grand Prixet med sangen Waterloo og lægger efterfølgende hele verden ned med deres endeløse række af hits, som indtager førstepladserne på de internationale hitlister – og førstepladser i alles hjerter.

50 år efter lever musikken og historien stadig videre, og det hylder vi i 2024 - 50-året for ABBA's gennembrud - med The Shows 50-års jubilæumstour!

THE SHOW præsenterer en lang række af ABBA's største hits, og lader publikum opleve ABBA hele vejen igennem deres store internationale gennembrud og verdensomspændende succes.

Blandt de største hits er sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Udover disse kæmpehits kan publikum forvente flere musikalske overraskelser fra ABBA's imponerende sangkatalog.

The Show blev skabt i 2001 og har siden haft over 20 års imponerende succes i hele verden. Med omkring 800 koncerter i 50 lande over 5 kontinenter og med mere end 2 millioner solgte billetter har The Show givet ABBA's musik ny succes og nyt liv for fans i flere generationer.

Det, der adskiller The Show fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

Musikken i The Show bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af London Symphonic Rock Orchestra dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigent har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

For at give The Show en endnu mere original lyd kan publikum se frem til at møde den erfarne guitarist Lasse Jonsson. Lasse Jonsson har været med til at indspille ABBA's seneste album Voyage, og han har turneret med de originale ABBA medlemmer Björn & Benny. Desuden har Lasse Jonsson deltaget i indspilningerne af filmene Mamma Mia og Mamma Mia! Here We Go Again samt medvirket på soundtracks til begge film.

Publikum kan glæde sig til en moderne showopsætning, der skaber så stort et brag af en koncert, at det bliver svært at sidde stille!

Spisning inden showet
Restaurant AKKC by MEST serverer en lækker tapasbuffet inkl. et stort udvalg af drikkevarer ad libitum inden showet. Dog er det først muligt at booke bord 12 mdr. før showet, så husk at sætte et kryds i kalenderen og bestille et bord, når der åbnes for booking. Du kan læse mere her

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 05. april
Aalborghallen
355-525 DKK Inkl. billetgebyr
FÅ BILLETTER
Køb billet
20:00 20. april
Aalborghallen
355-525 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

ABBA’s 50-års jubilæum hyldes med ekstra show 05. december 2022 kl. 10:00 Læs mere
ABBA hyldes med kæmpe 50 års jubilæumsshow 14. november 2022 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566