menu

THE SHOW

- A Tribute to ABBA

Aalborghallen

lørdag 30. oktober 2021 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Priser inkl. gebyr
O: 490,- A: 450,- B: 420,- C: 390,- D: 350,- 

Varighed
2 timer og 35 min. inkl. pause

Bestil spisning

Bestil NemPause

Nu kan alle ABBA-fans sætte et stort kryds i kalenderen! Det er nemlig lykkedes igen at booke det populære ABBA-show med svenske sangere, The London Symphonic Rock Orchestra dirigeret af Matthew Freeman og ikke mindst en moderne showopsætning, der skaber et brag af en koncert.

THE SHOW præsenterer en lang række af ABBA's største hits, og lader publikum opleve ABBA i tiden fra før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix i 1974 og hele vejen igennem deres verdensomspændende succes til nutiden, hvor de efter fire årtier er klar med et nyt album, hvoraf flere af numrene også vil være med i showet.

Blandt de største hits er sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Udover disse kæmpehits kan publikum forvente flere musikalske overraskelser fra ABBA's imponerende sangkatalog.

Publikum kan se frem til at opleve 25 musikere og sangere på scenen, hvoraf mindst én musiker er fra det originale ABBA - deriblandt Ulf Andersson på saxofon, der var med til at komponere hittet ”I Do, I Do, I Do”.

Ifølge den Officielle Internationale ABBA Fan Klub er det bedste ABBA hyldestshow i verden. Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige svenske forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

Spilletidspunkt

Tid
Sted
Pris
20:00 30. oktober
Aalborghallen
350-490 DKK Inkl. billetgebyr

Udsendte pressemeddelelser

ABBA musik finder alligevel vej til scenen i AKKC 30. april 2020 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566