menu

The Boyband Tour

Do You Remember

Aalborghallen

lørdag 14. januar 2023 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Pris VIP-billet  (inkl. gebyr)
730 ,-

Læs nedenfor, hvad VIP-billetten indeholder.

Priser standard (inkl. gebyr)
A: 430,- B: 380,- C: 330,- D: 280,-

Bestil spisning

Med rettighederne på plads til de 28 største boyband-hits, drager Danmarks nye Boyband på en ambitiøs, storslået og spektakulær turné rundt i hele landet - The Boyband Tour!

Find fem mænd, der kan synge, danse, spille skuespil og som er i nogenlunde god form. Optag en musikvideo i et vandbassin med tætsiddende hvidt tøj. Og byg en kæmpe scene med en kæmpe storskærm. Der kan sættes tjek ved det hele med The Boyband Tour. 

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Emil Hartmann, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er THE BOYBAND! Scenekunstnerne, der kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv personligheder, er gået sammen om at skabe en unik koncertoplevelse. Silas Holst og co. garanterer årets fest, hvor sang, dans, skuespil, showmanship og humoristiske indslag smelter sammen i en koncertoplevelse langt udover det sædvanlige.

The Boyband synger musikalske perler som I Want It That Way, Everybody og Show Me The Meaning – sange de fleste boybandfans har sunget med på, og ikke for sidste gang. Det bliver en musikalsk tidsrejse, hvor de fem toptunede artister sprænger rammerne i en euforisk, humoristisk og helt ny koncertoplevelse. Publikum kan godt gøre sig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne.

De fem mænd, hvis selvtillid og selvironi er på sit højeste, tager publikum med ind i et popunivers, hvor tidernes største boyband-hits fremføres i et stort sceneshow med hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener.

Silas Holst
Kendt fra: Vild med dans, Dirty Dancing The Musical, Den vildeste Danser, Mamma Mia, Grease.

“Jeg er ved at sprænge af spænding for at komme på scenen”

Kim Ace Nielsen
Kendt fra: Tarzan - Musical, Disneys Aladdin - The Musical, Musicalen Atlantis, Shu-bi-dua - The Musical.

“Jeg glæder mig til at trække en fra publikum med op på scenen, det bliver vildt”

Emil Hartmann
Kendt fra: Shu-bi-dua - The Musical, Seebach - The Musical, Broen, Lærkevej, Swinger, Mercur.

"Jeg har stået foran spejlet med en tube tandpasta som mikrofon, og mimet til de her sange siden jeg var 10 år gammel. Mit liv kulminerer lige nu!"

Jeff Schjerlund
Kendt fra: Dirty Dancing The Musical, Wicked The Musical, Mary Poppins, Matilda The Musical, Wallmans, Ditte og Louise.

“Min største Boyband fantasi går i opfyldelse”

Joakim Tranberg
Kendt fra: Melodi Grandprix, Seebach - The Musical, Elsk Mig I Nat Musical.

“De her drenge, det her show, det bliver jo helt skørt”

Boyband Tour VIP
Med en VIP-billet får du udover koncerten, adgang til VIP området, hvor du får en eksklusiv oplevelse inden koncerten. Du vil blive taget godt imod af Boybandet, som dukker op til et personligt meet and greet. Der bliver mulighed for at få taget billeder med medlemmerne, stille spørgsmål og sidst men ikke mindst, vil der afholdes en lille intim koncert. Derudover følger der et eksklusivt boyband program med.

Udsendte pressemeddelelser

Musikalsk tidsrejse med The Boyband Tour 06. december 2022 kl. 10:00 Læs mere
Silas Holst satser alt på nyt boyband 12. november 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor: +45 9935 5566