menu

The Boyband Tour

Do You Remember

Aalborghallen

lørdag 26. august 2023 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Standard ståplads
350,-

Spar 50% med

VIP-billet
650,-

En VIP billet inkluderer
Meet'n'Greet inden showet
Early Entry
Ståplads

Bestil spisning

Oh My God, They're Back Again!

Efter en ovenud succesfuld optræden i Aalborghallen i januar, vender Danmarks nye Boyband tilbage med en kæmpe nostalgifest med flot sceneshow, dansekoreografier og koordinerede 90’er-outfits!

Fem mænd, der kan synge, danse, spille skuespil og som er i nogenlunde god form. En musikvideo i et vandbassin med tætsiddende hvidt tøj. Og en kæmpe scene med en kæmpe storskærm. Det er opskriften på The Boyband Tour. 

Silas Holst, Kim Ace Nielsen, Teit Samsø, Jeff Schjerlund og Joakim Tranberg er The Boyband! Scenekunstnerne, der kan krediteres som prisvindende musicalstjerner, skuespillere, koreografer, dansere, sangere og tv personligheder, er gået sammen om at skabe en unik koncertoplevelse. Silas Holst og co. garanterer årets fest, hvor sang, dans, skuespil, showmanship og humoristiske indslag smelter sammen i en koncertoplevelse langt udover det sædvanlige.

The Boyband synger musikalske perler som I Want It That Way, Dirty Pop og When You're Looking Like That – sange de fleste boybandfans har sunget med på, og ikke for sidste gang. Det bliver en musikalsk tidsrejse, hvor de fem toptunede artister sprænger rammerne i en euforisk, humoristisk og helt ny koncertoplevelse. Publikum kan godt gøre sig klar til at tabe kæben, til at blive blæst bagover, miste pusten og træne lattermusklerne.

De fem mænd, hvis selvtillid og selvironi er på sit højeste, tager publikum med ind i et popunivers, hvor tidernes største boyband-hits fremføres i et stort sceneshow med hæsblæsende storskærmsproduktion og gæsteoptrædener.

Denne gang har vi lyttet til publikum og anmelderne og lavet ståpladser i stedet for siddepladser. "Hele vejen igennem det forrygende show var det så godt som umuligt at sidde stille - og en anden gang kunne man overveje at rydde salen for siddepladser..." Sådan lød ordene fra Nordjyskes anmelder, da The Boyband Tour gæstede AKKC tidligere på året. Der vil dog stadig være et antal unummererede siddepladser bagerst i salen som frit kan benyttes. 

Late Night efter showet
Efter showet fortsætter festen til Late Night, der giver dig mulighed for at føre den gode stemning videre. Glæd dig til afterparty-stemning med cocktails, DJ, fest og farver. Det er gratis at deltage til Late Night, og arrangementet er åbent for alle og kræver dermed ikke billet.

Anmeldelser

Kulturtid
"Wow. Bare wow. I virkeligheden kunne man vel næsten stoppe anmeldelsen med det. For The Boyband Tour er intet mindre end en masse wow-effekt serveret på mest elegante vis."
Nordjyske
""The Boyband Tour" er ganske enkelt indbegrebet af fest og farver og fuld fart frem - ren brugs- og funktionsmusik, der ikke vil noget som helst andet end at underholde og måske især få humøret i vejret."
CPH Culture
"De medvirkende har skabt en entydig succes."
Ungt Teaterblod
"Et fantastisk show som man bliver blæst bagover."
Set på scenen
"Et show i særklasse. Drengene synger som en drøm."

Medvirkende

Silas Holst
Kim Ace Nielsen
Teit Samsø
Jeff Schjerlund
Joakim Tranberg

Billetkontor: +45 9935 5566