menu

Sofies LIVE Tube

Med Rasmus Brohave & Casper Harding

Europahallen

fredag 18. februar 2022 kl. 19:30

Show

Pris:
310,-

Varighed:
Ca. 75 min.

Oplev de to kendte og populære youtubere Rasmus Brohave og Casper Harding (også kendt fra ”Spørg Casper”) live i talk- og gameshowet Sofies LIVE Tube med Sofie Østergaard som vært.

Rasmus Brohave og Casper Harding er nogle af landets mest kendte profiler på Youtube og Instagram med tilsammen næsten 1 million følgere - og så har de begge to et rigtig godt kendskab til hinanden – nærmest et venskab på godt og ondt. Er man blandt deres følgere, ved man, at de ofte mødes til gak og løjer, og at det sjældent ender som forventet...

Trods medvirken i utallige videoer og opslag sammen har de to youtubere dog aldrig stået sammen foran et live publikum før, og der er derfor lagt op til et ganske interessant møde, når de to stævner mod hinanden – face to face med Sofie Østergaard som kyndig sekundant.

Det tempofyldte show vil være en blanding af historier, fun facts og præsentation af seneste nyt fra hver af de to Youtube personligheder blandet med spændende, sjove og ikke mindst skøre indslag, hvor publikum også vil blive involveret. Og måske vil en udfordring også snige sig ind - hvem ved?

Udsendte pressemeddelelser

Kendte YouTubere på scenen sammen for første gang 21. juni 2021 kl. 10:00 Læs mere
Billetkontor (Mandag-fredag 10-14): +45 9935 5566