Sinatra

- historien om en legende

Europahallen

torsdag 24. januar 2019 kl. 20:00

Show
Følg facebook event

Priser:
A: 345,- B: 295,-

Varighed:
Ca. 1 time og 50 min. inkl. pause

'Den gyldne stemme’ var bare et af flere kælenavne. Historien om 'Frankie Boy’ som blev til ‘Ol’ Blue Eyes’ er den dramatiske historie om et fantastisk, begivenhedsrigt og helt igennem enestående liv.

Jesper Lundgaard fortæller og fortolker med indlevelse, stor stemme, musikalsk overskud og i selskab med hans tætswingende trio det bedste fra Sinatras karriere. Fortolkningerne af Sinatras musik bindes sammen af anekdoter og fortællinger.

Publikum bliver guidet gennem karismatiske Sinatras lange liv, som var rigt på oplevelser både på og udenfor scenen.

Fra starten af karrieren til kæmpesucceserne, fra samarbejder med tidens største sangere, orkestre og komponister til livet udenfor musikkens verden - kvinderne, de mange film, venskabet med John F. Kennedy, den tætte forbindelse til mafiaen, opturene og nedturene, The Rat Pack med Dean Martin og Sammy Davis Jr. og livet i Las Vegas.

Men vigtigst af alt står Frank Sinatra tilbage i musikhistorien, som en ypperlig performer og sanger med all time evergreens som ‘New York New York’, ‘Fly me to the moon’, ‘My way’,‘I get a kick out of you’ og albums, som idag anses for at være milepæle.

Det bliver et show med charme, musikalsk særklasse, evergreens og nostalgi.

Medvirkende

Medvirkende:
Jesper Lundgaard: vokal
Pojken Flensborg: klaver
Kim Mikkelsen: bas
John Riddell: trommer

Billetkontor (Mandag-torsdag 10-16 fredag 10-15): +45 9935 5566